📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:36

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak o to proszę państwa wyglądają oświadczyny, stulejarze uczta się!!

Normalna zdrowa, hetero para w świecie pedalstwa i LGBT Noramlnie piwo dla nich !
Pablohasan85 napisał/a:
Przez kogoś zazdrość przemawia.
Zazdrość przemawia jedynie przez ciula, który nie da ludziom chwili intymności, tylko nagrywa z ukrycia, jak pizda- stulejarz.
Ja po prostu gram w skojarzenia.
Wacław napisał/a:
Brakuje tam kogoś żeby mu dupę lizał
Napisz, poproś, kto wie... Może cię zaproszą?
Ej, posąg jakiejś laski na filmie leży w podobnej pozie.
Może to takie miejsce z tradycją?
Może to takie miejsce z tradycją?

Zapewne nie jeden by chciał, ale pamiętajcie drodzy Sadole, cipy i wódki nigdy się nie wącha
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie