📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Eeee to już czyste skuwysyństwo.
Wyjebał starego za barierkę, więc po co mu dopierdolił laczkiem?
Wyjebał starego za barierkę, więc po co mu dopierdolił laczkiem?
i chyc o podłogę Janusz kurwa bęc
On teraz kopnął w ryj starego pijaka, kiedyś jakiś młody kopnie jego. Jak to powiedział Mufasa: krąg życia
to pewnie ukrainiec- oni już tak mają. swoją drogą wszyscy mówią o zagrożeniu muzułmanami a w takim wrocławiu idąc po ulicy czy markecie częściej usłyszycie ukraiński niż polski
rusek w japonkach..... to jak hiszpańska inkwizycja - nie spodziewałem się
Oby ŻYCIE go kopnęło w dupę tak, jak on tego leżącego człowieka.
nie zesrajcie się, kurwa. januszek skakał, a skakał, machał łapami, zaczepiał, prosił się i dostał to czego chciał. jak nie umie się zachować to chuj z nim
najebany Janek z wąsem chciał porobić sobie jaja , ale tak czy tak but niesłusznie.
Takie filmy warto przedstawiać lewactwu w szkołach (po wcześniejszym zorganizowaniu specjalnych badan psychologicznych na obecność defektu lewactwa). To nas różni od tych dzikusów ze wschodu, że nie tłuczemy bezmyślnie ludzi, którzy leżą i sie nie ruszają. Z resztą z tego co widze to dziadunio raczej nie był groźny więc dopierdolenie mu było totalnie beznadziejne i bez sensu. Nie trawię tych agresywnych i zdziczałych kutafonów ze wschodu. Nie mówie, że wszyscy ale kto ogląda na bieżąco bijatyki ludzi ze wschodu i zachodu europy ten ogarnie różnicę.
Cytat:
To nas różni od tych dzikusów ze wschodu, że nie tłuczemy bezmyślnie ludzi, którzy leżą i sie nie ruszają.
To chyba, kurwa, mało widziałeś lub uczestniczyłeś w bójkach w Polsce.
Suka bljet
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów