📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Ech uwielbiam starsze modele BMW, a w szczególności E30.
Jestem szcześliwym posiadaczem wołgi, nie tej z ilustracji ale gaz-24 oczywiście czarna. Rozpada się, ale to dobrze bo można przy niej tracić czas, jak się zrobi cieplej. Polecam, komfort jazdy jest zbliżony do meśków z końca lat 90, a uczucie prowadzenia takiego klasyka wynagradza małego fiutka.
Druga od lewej- ostatnia ładna :p
Fakt, dziadek straszył czarną wołgą
Dlaczego czarna wołga? Tym samochodem jeździli najwięksi gangsterzy, ot sedno sprawy
I ten tekst, że pan w czarnej wołdze Cię zabierze
Dlaczego czarna wołga? Tym samochodem jeździli najwięksi gangsterzy, ot sedno sprawy
I ten tekst, że pan w czarnej wołdze Cię zabierze
Unfriendly napisał/a:
gimby nie znajo
Za to ty znasz NA PEWNO -stary Cię tym do szkoły woził , w końcu masz kurwa całe 20 lat ! Ty stary koniu !
Ja pierdole, co to za jakaś nowa moda? Zeby pod wszystkimi materiałami z ubiegłego wieku pisać "gimby nie znajo" ...
Ja tam z opowieści słyszałem o Wołdze 24, no ale może być i ta wrzucona przez Ciebie.
Mnie za to jak byłem mały straszyli czarnym BMW, którym też mieli porywać dzieci.
Mnie za to jak byłem mały straszyli czarnym BMW, którym też mieli porywać dzieci.
Łaaadaaa rruuusskaaajjaaa maaasziiinnaaaa ktoo ją skonstrułował...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów