📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bardziej hardkorową wersją jest włożenie własnej łapy między szprychy
Ale mnie wkurwia zangielszczyznianie polskiego. "Mainstreamowe", wiem co to znaczy, ale sa ludzie ktorzy nie wiedza, naucz sie dzieciaku poprawnej polszczyzny a potem bierz sie za przekrecanie wyrazow.
Rosjanin próbuje wyłudzić odszkodowanie ?
@qmback - no to jak przetłumaczysz "zwykła gleba jest zbyt mainstreamowa" ? No jestem ciekawy.
Coś mi się wydaje, że jesteś napinaczem. Przestań mówić komputer, zacznij mówić obliczacz, a zamiast procesor mów przetwarzacz.
Coś mi się wydaje, że jesteś napinaczem. Przestań mówić komputer, zacznij mówić obliczacz, a zamiast procesor mów przetwarzacz.
qmback napisał/a:
Ale mnie wkurwia zangielszczyznianie polskiego. "Mainstreamowe", wiem co to znaczy, ale sa ludzie ktorzy nie wiedza, naucz sie dzieciaku poprawnej polszczyzny a potem bierz sie za przekrecanie wyrazow.
Idź i powiedz dla Pani od polskiego, że postawiłeś się w sprawie "zangielszczyzniania" polskiego. Napewno postawi Ci pjontke.
Nie udana próba suicide - z zangielszyznianego na nasz słowianszczyźniany- samobójstwo
stack_pointer napisał/a:
@qmback - no to jak przetłumaczysz "zwykła gleba jest zbyt mainstreamowa" ? No jestem ciekawy
zwykła gleba jest zbyt popularna???
Panich napisał/a:
zwykła gleba jest zbyt popularna???
Jakby taki był opis do obrazka, to za cholerę bym nie zrozumiał o co chodzi. Nie zrozum mnie źle: IMHO w tym kontekście/wypowiedzi to słowo kompletnie nie pasuje.
Wytykanie ludziom używania wszędzie obcych zamienników... W pewnym sensie to rozumiem ale do jasnej anielki - bez przesady!
Jak patrze na ten obrazek to przypomina mi się taki słynny tekst: "AŁA KURWA RZECZYWIŚCIE! KURWA AŁA JAK MNIE WSZYSTKO BOLI!"
Jak miałem ok. 10 lat i pierwszego "górala" to właśnie tak zrobiłem tylko wsadziłem noge zamiast kija a w dodatku byłem bardziej hard bo nie jechałem po trawniczku tylko na gostce brukowej. Efekt - frontflip przez kierownice i lądowanie nosem w bruku. Całą twarz miałem we krwi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów