📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nic nadzwyczajnego, też tak umiem. Nie jednego gościa na dyskotece, tak załatwiłem.
KNT napisał/a:
Nic nadzwyczajnego, też tak umiem. Nie jednego gościa na dyskotece, tak załatwiłem.
i podjechałeś pod tą remizę Calibra??
@knt "Nie jednego gościa na dyskotece, tak załatwiłem" chyba w łeb też kilka razy dostałeś skoro nie potrafisz wyczuć kiedy niezbędny jest przecinek.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
@androgenius Przecież wiesz ze matura to bzdura... Po chuj przecinki...
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
chodzisz na dyskoteki dla klas 1-3?
KNT napisał/a:
Super, jesteś zajebisty jak żarty prowadzącego familiadę.
A KO sztos.
fajne, ale mogles przyciac filmik
Elin Krantz - ahahahaha - nie można być ofiarą multikulturalizmu
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów