📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie było jakiegoś filmiku jak ktoś z samej góry spada po tych schodach?
@up no nie, ale parę cycków jest, nie mówcie że to bez znaczenia...
Ja tam się w życiu na cycki napatrzyłem. Ale dawno nie widziałem jak ktoś porządnego orła na schodach wywija z takiej wysokości.
zjebiscie... tez bym tak pozjezdzał... eh...
Wszystko zajebiście , chciałem coś takiego otworzyć w polsce ale poza chujową pogodą cały jebany rok jest tyle durnych przepisów i taki haracz trzeba rocznie płacić za przedłużenie pozwoleń i jakieś tam kurwa miliony kontroli że musiał by tam chyba jeszcze kręcić kolejny sezon warsaw shore żeby mieć z tego jakiś hajs ...
Sadystyczny humor: Ładne skoki do wody, dupeczki w tle i lajtowa muzyka
sadol czy kwejk?
W Polsce to by wyglądało tak:
dzień 1. 2 pijanych gości urządziło sobie bójkę, przyjechała policja etc.
dzień 2. 2 pijanych gości urządziło sobie bójkę, pobiło postronnych gości i zgwałciło córkę właściciela.
dzień 3. 2 pijanych gości urządziło sobie bójkę, pobiło postronnych gości i zgwałciło żonę właściciela. Po wszystkim jeden tak niefortunnie wylądował, że złamał sobie kręgosłup, drugi natomiast się utopił.
dzień 1. 2 pijanych gości urządziło sobie bójkę, przyjechała policja etc.
dzień 2. 2 pijanych gości urządziło sobie bójkę, pobiło postronnych gości i zgwałciło córkę właściciela.
dzień 3. 2 pijanych gości urządziło sobie bójkę, pobiło postronnych gości i zgwałciło żonę właściciela. Po wszystkim jeden tak niefortunnie wylądował, że złamał sobie kręgosłup, drugi natomiast się utopił.
takie rzeczy tylko w USA lub Australii - w UE nie do pomyślenia sama koncepcja "zabawy". Żaden urzędas nie wydałby pozwolenia na postawienie czegoś takiego a jeszcze w kolejne staliby zieloni i inne zjeby od ekologii i bezpieczeństwa dzieci.
...ale w USA to mały chuj - twój teren i masz prawo zrobić na nim/ z nim co tylko ci odpierdoli w głowie... dlatego to jest w stanie Texas .
...ale w USA to mały chuj - twój teren i masz prawo zrobić na nim/ z nim co tylko ci odpierdoli w głowie... dlatego to jest w stanie Texas .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów