📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dobrze chujowi, Skoda 120 to poczciwy samochód
Jak mnie wkurwiają te teksty już, że nagrywane jest:
kotletem schabowym, skarpetą, sandałem, ogórkiem, brokułą, kalkulatorem, lodówką, widelcem, nożem, pierogiem, kasztanem, zimową oponą, sygnalizatorem S1, zeszytem i kurwa pozostałym sprzętem RTV i AGD którego nie wymieniłem..
kotletem schabowym, skarpetą, sandałem, ogórkiem, brokułą, kalkulatorem, lodówką, widelcem, nożem, pierogiem, kasztanem, zimową oponą, sygnalizatorem S1, zeszytem i kurwa pozostałym sprzętem RTV i AGD którego nie wymieniłem..
orzech83 napisał/a:
skoda że mu nie wyszło
Wcale nie szkoda, miło się ogląda jak ktoś ryjem w beton przywali
Ładny rozbieg, jednak błąd przy podskoku, przez co lekko wykrzywione nogi przy lądowaniu. Oceniam na 6,54 pkt.
Masterof napisał/a:
Ładny rozbieg, jednak błąd przy podskoku, przez co lekko wykrzywione nogi przy lądowaniu. Oceniam na 6,54 pkt.
szczepan_gks napisał/a:
Kaputem nagrywane, ale profesjonalne wyjebanie się na pysk...
A może telefonem?
Kaputem?... Skąd Ty to kurwa wziąłeś?
Żałosne się już robi wymyślanie zamienników typu nagrywane czajnikiem, laczkiem czy jak to ujął nasz kolega wywołując u mnie niepohamowane zażenowanie (To jeden z tych momentów gdy jesteś sam i słyszysz lub czytasz taką wypowiedź i jest Ci wstyd za tego kogoś, że sypnął żene roku.) kaputem.
@ dannyk1
Jak już zjebany ryjku wstawiasz zdiątka dla piw to rób to chociaż z sensem, żeby jakos pasowało jedno do drugiego
Jak już zjebany ryjku wstawiasz zdiątka dla piw to rób to chociaż z sensem, żeby jakos pasowało jedno do drugiego
Ja to już wolę, żebyście pisali czym nagrywane, a nie, że suchar :/
Piwo za samochód. Pamiętam jak jeździliśmy w wakacje całą rodzinką na Hel, Skoda była wujka,miałem wtedy 6-7 lat- śpiewaliśmy piosenki Arki Noego z kasety, bo ciocia uczyła w przedszkolu . Pamiętam wiatraki i jakiś radziecki helikopter, i ogromne fale. Nikt się nie kłócił, kuzyn jeszcze nie był w pierdlu, siostra nie była idiotką. Nie miałem komputera, nie było też szkoły. Było ciepło i miło, nie rozumiałem kawałów z podtekstem seksualnym, ale było zajebiście. Było pięknie. Kurwa, dzięki za tą wstawkę, dałeś mi wiele.
Krew już była, widocznie spodobało mu się i postanowił zajebać drugi raz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów