📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale oni tak zawsze! Tylko kończy się ich trasa obok jakiegoś zatłoczonego miejsca.
ja pierdolę, ale gość jest naprawdę dobry. niepotrzebnie zakładał prześcieradło pogrzebowe na siebie
Co to dla nich jak normalnie jeżdżą z autem pełnym C4, wiec tutaj pewno nawet mu tętno nie skoczyło
nelbox napisał/a:
ja pierdolę, ale gość jest naprawdę dobry. niepotrzebnie zakładał prześcieradło pogrzebowe na siebie
Tak dobry, że pod koniec stracił panowanie.
Powiele kogoś komentarz do podobnego materiału.
"Niech się bawią, jak skończy się ropa to na wielbłądach tyle nie wycisną."
"Niech się bawią, jak skończy się ropa to na wielbłądach tyle nie wycisną."
Ogolnie nie wiem co mnie wkuriwa w tych ciapatych kurwach ktore przyjezdzaja majac hajsy z ropy albo jebania kozy prawdopodobnie to ze sa brudni albo to ze zyja
I podczas jazdy uczą się niemieckiego aby wiedzieć jak napisać wniosek o zasiłek w swojej nowej ojczyźnie
Nie ma żadnego skilla bo stracił panowanie. Parę razy pomajtać na boku przy takiej prędkości to każdy potrafi. Tylko potem trzeba z tego wyjść
@Aridion najprawdopodobniej to, że są od Ciebie bogatsi i bardziej zaradni.
Brodni? Widziałeś kiedyś na oczy bogatego araba?
Może i są inni, ale przez Ciebie w tej chwili przemawia zwykła zazdrość co jest trochę żałosne.
Brodni? Widziałeś kiedyś na oczy bogatego araba?
Może i są inni, ale przez Ciebie w tej chwili przemawia zwykła zazdrość co jest trochę żałosne.
niech kozą tak spróbuję
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów