18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
o................i 2014-10-01, 12:20 1
ja wiem, że kierowca w niebieski VW (to chyba ta marka) miał pierwszeństwo i że był zasłonięty przez Audi (to chyba ta marka) i nie widział co się dzieje po jego lewej stronie - ale skoro kierowca w Audi się zatrzymał tzn. że widział, że gość z Mitsubishi zdrowo napierdala i nie ma zamiaru hamować, ale właśnie tak się kończy jeżdżenie na pałę "bo mam zielone"...

to samo i to chyba nawet częściej tyczy się też pieszych
Zgłoś
qubek90 2014-10-01, 13:41 13
^ a jak on miał niby zobaczyć, że coś jedzie z lewej strony?
Nie zdążył, nie spodziewał się, że coś może jechać.
Auta miały zielone to oznacza, że miały pierwszeństwo.
Więc no sorry, skoro masz pierwszeństwo to masz je nawet przed pojazdem uprzywilejowanym.

BTW masz prawko chociaż na rower?
Zgłoś
TheMozg01 2014-10-01, 13:41 2
@up oczami30latki

Ciekawe czy ty byś widziała będąc zasłonięta przez audi. I w ułamku sekundy wywnioskowałabyś że trzeba się zatrzymać bo kierowca obok stanął. Oczywiście jak Ty to mówisz na "pałę" się nie jeździ, ale w tej sytuacji to bardziej przypadek dla kierowcy VW. A najczęściej mówią tak Ci co robią 1000km rocznie po jakiejś mieścinie..
Zgłoś
o................i 2014-10-01, 13:51
up, up
a Wy umiecie czytać ze zrozumieniem???
napisałam, że był zasłonięty - ale mimo wszystko w takich przypadkach nie jedzie się na pałę...

nie spodziewał się - kurwa, a kto się spodziewa, że oberwie przejeżdżając na zielonym???
Zgłoś
Nutzz 2014-10-01, 13:58 11
Proszę Cię, fajnie że się wypowiadasz, bo na sadolu zawsze mało było cycków i sperma ludziom uderzała do głowy, ale jeśli już masz komentować coś związanego z motoryzacją lub ruchem drogowym, to lepiej ugryź się w język i wracaj do kuchni.
Zgłoś
kuuuba777 2014-10-01, 14:18
Pomijając wszystko to skrzyżowanie jest jakieś hujowe bo tam jest sporo różnych wypadków. Sam byłem świadkiem jednego jak typ jadąc z prawej chciał skręcić w swoje prawo ale zapomniał chyba że trzeba zwolnić i poszedł "na przecinaka" na drugą stronę jezdni (czyli tam gdzie stroi kolejka aut na filmie)
Zgłoś
Lyck 2014-10-01, 14:31
"zignorował sygnalizacje świetlną" brzmisz jak jakaś tępa kurwa udzielająca wywiadu. Prawidłowa wersja: Mitsubishi wjebało się na czerwonym pod inne auto..."
Zgłoś
~Vuko 2014-10-01, 15:04 1
Lyck napisał/a:

"zignorował sygnalizacje świetlną" brzmisz jak jakaś tępa kurwa udzielająca wywiadu. Prawidłowa wersja: Mitsubishi wjebało się na czerwonym pod inne auto..."

Pod auto to Ciebie wjebali. Samochód wjebał się w inne auto.
Zgłoś
MadChemist 2014-10-01, 15:37
I przez takiego debila masz porządnie uszkodzone auto albo możesz nawet zginąć. A jak wiadomo, uzyskanie pieniędzy od ubezpieczyciela graniczy z cudem. Zabranie prawka nie wystarczy, bo i tak będzie jeździł - trzeba im łapy poucinać, żeby już nigdy nie wsiadł za kierownicę.
Zgłoś
the_end 2014-10-01, 16:59
Oczywiście facet jest kierowcą. Jak zawsze.
Zgłoś
Wraggap 2014-10-01, 17:04 1
Nie rozumiem jak można być takim pierdolcem i wjeżdżać na czerwonym świetle, kurwa nie rozumiem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów