Piździk się przeładował.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jeszcze drzwi otworzył… No debil
prophetess napisał/a:
Duszno mu się zrobiło a Ty się czepiasz
prophetess napisał/a:
Sam nim jesteś
W przypadku pożaru akumulatora Li-jon to kompletnie nic nie zmienia, podobnie jak polewanie wodą.
Jedyne co mógł to jak najszybciej wywalić go na zewnątrz i pewnie tak chciał ale nie zdążył, bo li-jony się za szybko palą, trzeba działać błyskawicznie, nie ma czasu na zastanawianie się.
@up z tego co wiem to ogień potrzebuje tlenu by się palić, więc otwarcie drzwi raczej nie pomogło. Ciężko powiedzieć co on próbował zrobić, ale na filmie wygląda, że po prostu otworzył drzwi i uciekł.
Kara za ładowanie tego elektrycznego pedalskiego gówna w domu. Każdy chiński badziew na baterie trzymany i ładowany w domu (łącznie z telefonami) to proszenie się o pożar.
i 4-8 tys zł poszło z dymem... Akumulatorki Lithowo jonowe to loteria xD gdzie każde ogniwo to dodatkowa szansa na samozapłon.
prophetess napisał/a:
z tego co wiem to ogień potrzebuje tlenu by się palić,
Mało wiesz, tlen ma w akumulatorze, lit i sód rozkłada wodę i się pali, dlatego nic nie daje odcinanie tlenu czy lanie wody, jedynie piasek może pomóc.
Drzwi otwarte, ale gówna nie wyrzucił juz za nie
A wie ktoś co to za nuta w backgroundzie? Skądś kojarzę, ale nie pamiętam skąd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów