📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

uwaga expert! było to lądowanie awaryjne spowodowane awarią silnika, silnik nie pracował, ale łopaty wirnika były pchane powietrzem i wytwarzały jako taką siłę nośną, która hamowała śmigłowiec
dziękuję za uwagę
dziękuję za uwagę

mrerror napisał/a:
uwaga expert! było to lądowanie awaryjne spowodowane awarią silnika, silnik nie pracował, ale łopaty wirnika były pchane powietrzem i wytwarzały jako taką siłę nośną, która hamowała śmigłowiec
dziękuję za uwagę![]()
Czyżby tzw. lądowanie autorotacyjne?

sk🤬ysyn666 napisał/a:
TO JEST K🤬A FAKE, WY P🤬LONE CYMBAŁY, NIE WIDZICIE K🤬A TEGO ?
Dopiero piętnasta a ty już naj🤬y?
mrerror napisał/a:
dziękuję za uwagę![]()
Fakt . Jest to lądowanie awaryjne, przy czym powiedziałbym bardziej , że jest to element szkolenia, i każdy przyszły pilot poddawany jest "egzaminowi" z awaryjnego lądowania.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie