Takie tam, z wiatrem. Mniejsze umiejętności pilota i były hard
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
@upx2 na bank rosjanie i ten wiatr to ich wina
Macie problem z pamięcią,to polski pilot a lądował podczas wichury w Niemczech
Znam historie jak ladowali w lesie we mgle. Ubaw po pachy
Macie więcej fuksiarzy
Ten z 1:31 rozjebał Mnie najbardziej
Ostatni to nie jestem pewien czy to czasami nie Balice...
Ten z 1:31 rozjebał Mnie najbardziej
Ostatni to nie jestem pewien czy to czasami nie Balice...
na pewno był pod wpływem alkoholu
Pożygałbym się jako pasażer, to pewne.
Takie lądowanie to prawie psychiatryk, ale zapodać kwasa i to przeżyć to już chyba mental zero
Takie lądowanie to prawie psychiatryk, ale zapodać kwasa i to przeżyć to już chyba mental zero
Tego pierwszego miota jak szatan podobnie jak na tym filmiku z yt ;d.
To nie jest żadne lądowanie z wiatrem. Lądowania zawsze wykonuje się pod wiatr tak aby zwiększyć siłę nośną samolotu. W tym przypadku wnioskując po ruchu drzew wiatr jest z boku w wyniku czego samoloty lądują crosswind'em (to te krzywe podejście na pas i wyprostowanie samolotu wzdłuż osi gdy samolot jest już nad samym pasem). Chcecie więcej takich filmików to polecam wpisać w google: crosswind
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów