Wspomagane lądowanie A320 we mgle w Warszawie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze, że im się udało. Inaczej znów mielibyśmy 8letnią aferę/paranoję.
Psowaty napisał/a:
Dobrze, że im się udało. Inaczej znów mielibyśmy 8letnią aferę/paranoję.
ile lat trwała paranoja po katastrofie CASY pełnej oficerów? Po 87 osobach w tym Annie Jantar w Koperniku?
Ludzie sami na nich głosują w zasadzie tylko z powodu wiary w zamach (no i 500+), bo w chwili katastrofy to mieli poparcie nie dające im szans przekroczyć progu wyborczego. Nakręcają ludzi na jakiś zamach, nie zastanawiając się, że jeśli ktokolwiek zyskał na śmierci Lecha to tylko PiS.
Zresztą Tupolew też miał ILS, wystarczyło wybrać normalne lotnisko a nie jakiś skansen XX wieku i nie było by żadnej tragedii, no ale ktoś mógłby nie zdążyć dojechać na czas...
@nowynick - jeden z najlepszych komentarzy, które tutaj czytałem. Brawo.
nie było pull up pull up.może dlatego że gps wiedział że byli nad lądowiskiem.
To nie mgła, to smog warszawski...
Psowaty i nowynick brawo, wjebaliście politykę to lądowania samolotu na Okęciu. Nosz kurwa... Z takim podejściem pewnie zaraz następne polityczne wypociny znajdziemy pod następnym tematem z piłką nożną.
a nie... czekaj...
a nie... czekaj...
grudzin7 napisał/a:
Psowaty i nowynick brawo, wjebaliście politykę to lądowania samolotu na Okęciu. Nosz kurwa... Z takim podejściem pewnie zaraz następne polityczne wypociny znajdziemy pod następnym tematem z piłką nożną.
a nie... czekaj...
co jak co, ale lądowanie samolotem we mgle musiało zejść na politykę...
Szkoda,że kaczynsky nie miał tego systemu, może by wszyscy żyli..A nie, On by się wpierdolił do kabiny i kazał to wyłączyć po komunikacie 'niemożność lądowania, zbyt trudne warunki'
Dosyć często latam samolotami w różnych warunkach pogodowych ale nigdy nie widziałem tego z perspektywy pilota, bądź nawigatora. Dziękuję Sadistic
@nowynick weź nie pierdol, ludzie zagłosowali za pis bo mieli dość po. I mieli gdzieś co ze Smoleńskiem. Chociaż abstrahując od pisowskiej szopki z zamachem, to to jak całą sprawę potraktowała poprzednia władza musiało dać niektórym sporo do myślenia w sumie... A, że nie chce im się głębiej wchodzić w politykę i mają myślenie zero jedynkowe to widzą tylko dwie możliwe opcje. Ci co w zamach uwierzyli to i tak był stały elektorat pisu dzięki któremu nie wypadli z gry przez te lata.
0:55 zderzenie z brzozą, 01:15 słychać strzały.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów