📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Nikt nie skomentował dziwne to ja skomentuje: Bak komentarza.
Ja też skomentuję, kamerzysta chuj.
Awaria helikoptera armii malijskiej miała miejsce w sobotę, 19 stycznia 2019 r. na placu apelowym Kati. Wspomniany śmigłowiec należący do Famasa rozbił się podczas próby parady zaplanowanej na niedzielę 20 stycznia 2019 roku
Według wstępnych informacji nie było ofiar śmiertelnych.
Już Cię widzę jak stoisz niewzruszony i filmujesz, gdy odłamki latają wokół Ciebie...
Awaria helikoptera armii malijskiej miała miejsce w sobotę, 19 stycznia 2019 r. na placu apelowym Kati. Wspomniany śmigłowiec należący do Famasa rozbił się podczas próby parady zaplanowanej na niedzielę 20 stycznia 2019 roku
Rozchędażacz napisał/a:
Ja też skomentuję, kamerzysta chuj.
Już Cię widzę jak stoisz niewzruszony i filmujesz, gdy odłamki latają wokół Ciebie...
Salieri16000 napisał/a:
Jak podaje źródło:
Przecież to jest internet... wszyscy są kozacy
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
nie wiem czemu, ale ten minimurzyn w 21 sekundzie robi ten film
☠✠☠✠☠✠
A to nie ta sama baza wojskowa co ten spadochroniarz się ostatnio rozpieprzył o ziemie? Jeśli tak to muszą zmienić szkoleniowców.
Wszystkie dorosłe naczelniki uciekły ,dzieci zostały.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów