Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Rozmawiałeś o tym ze swoim opiekunem?
Mnie tam bardziej podobało się lądowanie Zimnej Kaczki.
Szkoda tylko tych kilkudziesięciu współpodróżnych.
tzn których ?
Łabuńć. Współczuję jeśli nigdy nie widziałeś ich na żywo. To jedne z najcięższych latających aktywnie ptaków na świecie (około 20 kg masy ciała). Dlatego muszą startować z wody i lądować na wodzie.
To ten łabundź musiał mieć otyłość. Wikipedia podaje tak Łabędź niemy : Długość ciała 150–170 cm, długość skrzydła 53–63 cm, rozpiętość skrzydeł 200–240 cm.Masa ciała samic 6,1–11,3 kg, samców 7,7–14,1 kg.
I co się prujesz. Nie od dziś wiadomo, że sadol bawi i UCZY.
Tak by było jakby ten gołąb wylądował w paszczy krokodyla a on się nawet nie potknął i se ryja nie rozwalił.
To ten łabundź musiał mieć otyłość. Wikipedia podaje tak Łabędź niemy : Długość ciała 150–170 cm, długość skrzydła 53–63 cm, rozpiętość skrzydeł 200–240 cm.Masa ciała samic 6,1–11,3 kg, samców 7,7–14,1 kg.
Pierdolenie. Musieli jakieś niedożywione łabuńcie ważyć. Te co w Anglii kradliśmy z parku na obiad miały wszystkie powyżej 20 kg.
Nie warto mordować zwierzęcia dla niego.
Ten łabędź to bóg! Leda ci powie więcej na ten temat.Czyli jednak da się chodzić po wodzie...
Uczy ale na błędach innych a nie o zwierzątkach.. To nie portal przyrodniczy. Chłoniemy tu wiedzę o cudzych wypadkach żeby być bezpieczniejszymi na co dzień. W dupie mam jakieś kaczki.
Ledwo kilka lat tu jesteś i się wymądrzasz! Chuja się znasz. Otwórz, jakie materiały były wrzucane przez lata, dotyczące często przemyśleń metafizycznych albo problemów matematycznych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów