📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:44

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
elim napisał/a:
Sprytnie to zrobił, nawet sobie poskakał z radości że się udało.

Adiczek napisał/a:
To nie szczęście to profesjonalizm tak właśnie musiało być
to barierki go uchroniły,Profesjonalnie to by na wstecznym trzymał
elim napisał/a:
Sprytnie to zrobił, nawet sobie poskakał z radości że się udało.
taka wesolutka kopareczka
Adiczek napisał/a:
Profesjonalizm? Profesjonalista by tyle do łychy nie nap🤬lił. Z takim ciężarem wystarczyło żeby maksymalnie skręcił i by się wyj🤬. Ale tiktoki same się nie zrobią.
Adiczek napisał/a:
Jezdze czasami ladowarka i nie raz . . . Ba , co jazda czuję, że dupe zaczyna unosic
Odruchowo prostuje ładowarkę a jak za mało, opuszczam łyżkę i otwieram. Tu widać że panika i pierwszy raz coś takiego miał, ale skoro pierwszy raz miał to mało robił nią. Dziękuję do widzenia
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie