📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
przynajmniej kilka elementów zostało ocalonych
VeIture napisał/a:
Podstawa BHP - nigdy nie próbuj łapać, tylko spierdalaj.
Nie opowiadaj bzdur, bo jeszcze ktoś to nie daj Boże przeczyta i nie będziemy mieli dobrego materiału.
ZAWSZE łapcie towar, który się przewraca razem z paletą! Im cięższy, tym bardziej wartościowy!!!
1000 sposobów na popełnienie samobójstwa.
Ale się szarpią o paletę do skupu
Batman_ napisał/a:
Nie opowiadaj bzdur, bo jeszcze ktoś to nie daj Boże przeczyta i nie będziemy mieli dobrego materiału.
ZAWSZE łapcie towar, który się przewraca razem z paletą! Im cięższy, tym bardziej wartościowy!!!
nie zapominajcie o tym by NIGDY ale to NIGDY nie naprawiac maszyn gdy sa wylaczone
Pamiętam jak miałem lekko 18 lat i w swojej pierwszej pracy na czarno w Januszeksie wiązłem aluminiowe ramy do wagonów kolejowych te kurwy mialy 2x2m z cienkiego porfilu ale było ich chyba 50 na takiej pochyłej palecie do szyb. Milion razy mówiliśmy że nie ma gdzie odkładać a jedyne miejsce jest tak nierówne że się wypierdoli, szef miał w chuju. no i mi się zaczęło wypierdalać a ja nie wiele myśląc siedząc jeszcze w widlaku próbowałem łapać paletę jak mnie wyjbeało z wózka xD jak w kreskówce. poleciałem z paletą przed wózek. Nic mi się nie stało, kilka ram sie pogięło. szef Janusz oczywiście wziął mi z premii xD
Debilami sie rodzimy i debilami umieramy.
Pewnie dotychczas jak prosił o pomoc z rozładowaniem palety to nie chcieli pomóc, teraz wszyscy zapierdalali
Wózek też został na luzie więc była szansa na combo brejkera jak się zebrał ten tłum. Podstawowa zasada takiej pracy to jak jesteś w wózku to z niego nie wyskakuj, a jak coś spada to spierdalaj a nie próbuj łapać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów