18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
JarQQ 2023-07-05, 0:58 5
Zdecydowanie pomógł w bezpiecznym rozładunku
Zgłoś
~Velture 2023-07-05, 2:00 41
Podstawa BHP - nigdy nie próbuj łapać, tylko spierdalaj.
Zgłoś
encoder178 2023-07-05, 4:05 5
przynajmniej kilka elementów zostało ocalonych
Zgłoś
Batman_ 2023-07-05, 4:57 21
VeIture napisał/a:

Nie opowiadaj bzdur, bo jeszcze ktoś to nie daj Boże przeczyta i nie będziemy mieli dobrego materiału.

ZAWSZE łapcie towar, który się przewraca razem z paletą! Im cięższy, tym bardziej wartościowy!!!
Zgłoś
arcan86 2023-07-05, 7:25 8
Kurwa co za idiota.
Zgłoś
piotrek745 2023-07-05, 9:04
1000 sposobów na popełnienie samobójstwa.
Zgłoś
GordonSrordon 2023-07-05, 9:29
Ale się szarpią o paletę do skupu
Zgłoś
Cruccu87 2023-07-05, 9:55 1
Batman_ napisał/a:

Nie opowiadaj bzdur, bo jeszcze ktoś to nie daj Boże przeczyta i nie będziemy mieli dobrego materiału.
ZAWSZE łapcie towar, który się przewraca razem z paletą! Im cięższy, tym bardziej wartościowy!!!

nie zapominajcie o tym by NIGDY ale to NIGDY nie naprawiac maszyn gdy sa wylaczone
Zgłoś
rafalxp 2023-07-05, 10:43 1
Troszku się poskładał ,ciekawe czy dostał premię za ofiarność ;p
Zgłoś
andrzejrobert75 2023-07-05, 12:23
VeIture napisał/a:

Ma super moce.
Zgłoś
olesnik 2023-07-05, 14:17 5
Pamiętam jak miałem lekko 18 lat i w swojej pierwszej pracy na czarno w Januszeksie wiązłem aluminiowe ramy do wagonów kolejowych te kurwy mialy 2x2m z cienkiego porfilu ale było ich chyba 50 na takiej pochyłej palecie do szyb. Milion razy mówiliśmy że nie ma gdzie odkładać a jedyne miejsce jest tak nierówne że się wypierdoli, szef miał w chuju. no i mi się zaczęło wypierdalać a ja nie wiele myśląc siedząc jeszcze w widlaku próbowałem łapać paletę jak mnie wyjbeało z wózka xD jak w kreskówce. poleciałem z paletą przed wózek. Nic mi się nie stało, kilka ram sie pogięło. szef Janusz oczywiście wziął mi z premii xD
Zgłoś
HermanVonSztolc 2023-07-05, 14:52
Debilami sie rodzimy i debilami umieramy.
Zgłoś
quark 2023-07-05, 15:50
Pewnie dotychczas jak prosił o pomoc z rozładowaniem palety to nie chcieli pomóc, teraz wszyscy zapierdalali
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-07-05, 17:19
Wózek też został na luzie więc była szansa na combo brejkera jak się zebrał ten tłum. Podstawowa zasada takiej pracy to jak jesteś w wózku to z niego nie wyskakuj, a jak coś spada to spierdalaj a nie próbuj łapać
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem