Dowiedziałem się straszliwej prawdy Piosenkarz Lady Gaga nie jest kobietą cały czas nas okłamywała xD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chuj tak naprawdę z lady gaga... na taki serwer jak sadistic.pl trafia taka szmira z takich szmatławych serwerów.. dobra "samosia" rozumiem bo to piszą popierdoleni ludzie (cyt. "lecą mi z pochwy pary, co mam zrobić?") ale wrzucać to jakieś gówno ze szmatławych portali to lekkie przegięcie...
nie chce krytykowac ale jak na mój gust to jest zasmiecanie sadistica... na pierwszej focie nic nie widac a na drugiej są to evidentnie żółte (czy tam pomarańczowe) majtki... komus sie ta strona z pudelkiem pomyliła...
resurecting napisał/a:
chuj tak naprawdę z lady gaga... na taki serwer jak sadistic.pl trafia taka szmira z takich szmatławych serwerów.. dobra "samosia" rozumiem bo to piszą popierdoleni ludzie (cyt. "lecą mi z pochwy pary, co mam zrobić?") ale wrzucać to jakieś gówno ze szmatławych portali to lekkie przegięcie...
nie chuj z lady gaga, tylko lady gaga z chujem
póki nie pokażecie jej stojącego, twardego penisa to nie zawracajcie tutaj dupy ludziom, nikt chyba nie ma tu ochoty na podstawie filmiku robionego z 30 metrów na którym gówno widać lać pod siebie z ekscytacji...
studnia3 napisał/a:
ja nawet nie wiem kto to jest ta lady gaga ;p
Oski_m napisał/a:
To ktoś znany?
Takie teksty nawet nie są śmieszne... Gdzie wy kurwa żyjecie, halo! pobudka! Mamy XXI wiek, wyjdźcie kurwa z domu, zaczerpnijcie powietrza, zobaczcie co gra w radiu czasem... Ze wsi jesteście czy co? Nie trzeba czytać portali plotkarskich czy śledzić życia publicznego na bieżąco aby się co nie co orientować.
Ja się nie orientuję kto to Lady Gaga.
teraz to nikt jej nie zna a jak leci w radiu to wszyscy razem z nią śpiewają haha
~DMN
Nawet nie próbowałem być śmieszny zadając to pytanie. Nie mieszkam na wsi. Nie słucham radia. Teraz już wiem że jest piosenkarką. Nie słucham takiej muzyki.
Nawet nie próbowałem być śmieszny zadając to pytanie. Nie mieszkam na wsi. Nie słucham radia. Teraz już wiem że jest piosenkarką. Nie słucham takiej muzyki.
@~DMN
Nie wpadłeś na to, że nie wszyscy słuchają RMF Max, MTV? Nie każdy jest fanem nastoletnich idoli, a które są gównianej jakości dla wyrafinowanych słuchaczy?Nie miałem pojęcia kim Ona była, ale wpisałem ją w googlach i teraz wiem - żeby nie było, że w 21 wieku nie znam wszystkich artystek, które pokazują fiuta na scenie.
Nie wpadłeś na to, że nie wszyscy słuchają RMF Max, MTV? Nie każdy jest fanem nastoletnich idoli, a które są gównianej jakości dla wyrafinowanych słuchaczy?Nie miałem pojęcia kim Ona była, ale wpisałem ją w googlach i teraz wiem - żeby nie było, że w 21 wieku nie znam wszystkich artystek, które pokazują fiuta na scenie.
swierzaq, w radiu powiadasz? A w jakim? Jeżeli już słucham to Ram, Afery i ewentualnie Trójki. Jakoś tam na nią nie trafiłem.
kiedys o niej słyszałem i od razu powiedziałem że lady gaga to dobra nazwa dla tranzystora.....
jak ja lubię mieć rację
jak ja lubię mieć rację
Ja też nie wiedziałem kto to jest... I nie czuję się z tego powodu jakiś gorszy, więcej jestem nawet dumny, że mnie to ominęło.
1. zwarzywszy na kilkogramy tapety na twarzy nie zdziwilbym sie jakby to byl jej 'najmniejszy' problem (ale mi sie udalo z tym 'najmniejszy' hihihi)
2. jak mozna nazwac piosenkarka/piosenkarzem kogos kto przez 3 minuty powtarza 2-3 slowa do stekania robionego w komputerze? wiele osob ma podobnie, to sie nazywa jakanie...
2. jak mozna nazwac piosenkarka/piosenkarzem kogos kto przez 3 minuty powtarza 2-3 slowa do stekania robionego w komputerze? wiele osob ma podobnie, to sie nazywa jakanie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów