Dowiedziałem się straszliwej prawdy Piosenkarz Lady Gaga nie jest kobietą cały czas nas okłamywała xD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale, że co tam niby widać? na nic mi to nie wygląda ^^
+ hotlinkujesz zdjęcia z innych serwerów?
+ hotlinkujesz zdjęcia z innych serwerów?
Cytat:
3. Zdjęcia należy dodawać tylko i wyłącznie przez formularz na stronie forum (pod okienkiem do wpisania treści posta). Hotlinkowanie z innych serwerów jest zabronione.
Przeczytaj o tym sobie nawet się do tego przyznała ona jest shemalem
edit 1 Poprawiłem już ;D
edit 1 Poprawiłem już ;D
setki zniszczonych marzeń małych chłopców xD
pudelek.pl/artykul/19477/zapytali_gage_czy_jest_obojnakiem/
eee tam:P
tu macie drugie poważne źródło i nie ma penisa
eee tam:P
tu macie drugie poważne źródło i nie ma penisa
a to jak wyjaśnisz ? xD
tranzystor jak nic
I chuj! Najpierw ktoś wrzuca, że Mucha pokazuje cycki, a teraz Lady GaGa pokazuje fiuta. Kurwa od razu wrzućcie tu całe zasoby pudelka.pl czy innego gówna. Gdybym chciał oglądać takie "rewelacje" to bym siedział na tego typu stronkach, a Sadistic jest dla mnie i chyba innych, jakąś odskocznią od całego tego syfu.
Doprawdy, niesamowite.
ja nawet nie wiem kto to jest ta lady gaga ;p
Da_Ace napisał/a:
kurwa... i pomyśleć że chciałem ją puknąć ;/ chyba w penisa :F
zawsze możesz w kakao
To ktoś znany?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów