📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
postpost napisał/a:
Dawaj linka.
Obczaj ryj tej jej siostry, masz tam ich nazwisko więc sobie poszukaj xD Zrobiłem szybki risercz i to jakaś Hanusia z Hotelu Paradise.
powiem krótko złoto
LaChupacabra napisał/a:
Wszyscy w komentarzach piszą o jakiejś celebrytce, a dla mnie to tylko jakaś osoba znana z tego że ktoś ją w kebabie podniósł za szyję do góry.
Nie jesteśmy tacy sami.
Że co, jesteś bambusem w pinglach? Już nie bądź taki sztywniak. Ja np. dowiedziałem się o istnieniu tej "laluni" i jej radosnej twórczości właśnie z sadola - Hal dodał to jako podkład muzyczny do jednego z filmików, inaczej bym na to nie trafił, więc bądź ostrożny w ferowaniu wyroków, bo ktoś może ci zajebać kopa w dupę przez kabelek od internetu
tak jak tutaj 90% użytkownikow bierze strone tego pakera, chociaż nie znamy całej historii nie wiadomo czemu go opluła, to na wykopie wszyscy wezmą strone tej pizdy, bo 90% osob tam to lewactwo :V
Nie mam zielonego pojęcia co to jest za fajansiara, ale jak to coś z rodzaju pedalo srafalala to brakuje wykończenia
Jeśli w tym momencie nie weźmiemy się za oczyszczanie Polski z tego gówna, to za kilka lat będziemy mieli to, co na zachodzie.
Tępić kurwy i tranzystoryzm,
Tępić kurwy i tranzystoryzm,
A ja "podziwiam" ludzi, którzy wiedzą co to za idiotka... Ja pierdole... Na prawdę nie macie nic w swoim życiu do roboty tylko na jutubie takie gówno oglądać?
Z ciekawości zerknąłem na jutubie, co to za wywłoka. To jakaś kolejna idiotka promująca patologiczną twórczość.
Dobrze ją koksik wyjaśnił. Powinien jej jeszcze klapsy na pysk sprzedać!
Dobrze ją koksik wyjaśnił. Powinien jej jeszcze klapsy na pysk sprzedać!
Mniejsza o historię konfliktu. To coś i sebix mieli wiele szczęścia, bo nieraz takie chwytanie za szyje skończyło się śmiercią lub paraliżem.
Niewiele by brakowało a jedno leżałoby pod ziemia, a drugie pod kocem kolegi w celi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów