Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
po czym odpowiedziała tym samym i wyszła taka sytuacja.
Pierwsze suki prowokują i w twarz plują, a później "nagrywaj to" celebrytki od siedmiu boleści k***a
Nie siedmiu bolesci...
Co najwyzej od siedmiu bolcow
poszło o to że na samym początku ten mężczyzna zaczą ją wyzywać i na nią napluł
po czym odpowiedziała tym samym i wyszła taka sytuacja.
No suka przeciez nie powie ze zaczela bo nie wypada. Wiec moim zdaniem farmazon. Zalaczyl jej sie tryb celebrity i myslala ze jej wszystko wolno
tak jak tutaj 90% użytkownikow bierze strone tego pakera, chociaż nie znamy całej historii nie wiadomo czemu go opluła, to na wykopie wszyscy wezmą strone tej pizdy, bo 90% osob tam to lewactwo :V
Co ma lewactwo do opinii na temat zachowania tego paszteta? Laska go opluła bo nie chciał oddać jej miejsca siedzącego w kebabie. Ogólnie żałosna jest.
Bohater.Teraz chłop powinien wyskoczyć w walce 3 vs 1.Young Leosia, Oliwka Brasil i to Madlen coś vs kafar z kebaba.Bede stawiać na kafara.
Kurwa... ile ty masz lat? Kogo ty wymieniasz? To jakies twoje idolki? Chłopie ogarnij łeb...
Na chuj robicie z debili gwaizdy?
Nawet nie wiem kto to jest i nie bedę sprawdzał bo na 100% śmierdzące gówno.
Mając taki zajebisty dostęp do wiedzy oglądacie i dajecie zarabiać jakimś ćwierćinteligentom. To samo ze śmiesznymi mma...
Ja pierdole...
Wszyscy w komentarzach piszą o jakiejś celebrytce, a dla mnie to tylko jakaś osoba znana z tego że ktoś ją w kebabie podniósł za szyję do góry.
Nie jesteśmy tacy sami.
Pozdrawiam brata dzidowca. JBZD :-p
Jest też wypowiedź samej "ofiary"
wyjątkowo szkaradne k***isko swoją drogą
Dlatego wykrecila afere, bo tak to juz jest. Albo dajesz dupy (tej widocznie nikt nie chcial jej ruchac), albo afere koperkowa wykrecasz.
Swiat jest pojebany, idac ulica mam wrazenie ze otaczaja mnie same debile (Ci co placa ppv, co ogladaja takie celebrytki, krolowie peruk itp) a internet to potwierdza.
Mam nadzieje ze wojna odsieje ziarno od plew tylko te celebryty maja hajs i sie kurwy wykupia....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów