Dobre czy słabe, bo sam nie wiem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Dobre czy słabe, bo sam nie wiem.
nie wiem. chyba słabe choć wpada w ucho... trochę.
Ale pokurwione. Chyba będzie warn za zby mało słów w komentarzu. O, już nie ;D
O kurwa ale ciężkie brzmienie.Limit totalnego popierdolenia w internecie został wyczerpany na przynajmniej tydzień.Mózg przeciążony w huj.
Oni tacy ostro popierdoleni są przez te bomby atomowe bo innego wytłumaczenia nie ma
Oni tacy ostro popierdoleni są przez te bomby atomowe bo innego wytłumaczenia nie ma
Ależ bym sobie taką kupił
Jedną z tych dwóch oryginalnych, albo chuj, obydwie (oryginalne) Oczywiście, gdyby nie miały chuja.
(Musiałem dopisać, bo znając Was skurwysynki, zaraz by kogoś palce zaswędziały)
Jedną z tych dwóch oryginalnych, albo chuj, obydwie (oryginalne) Oczywiście, gdyby nie miały chuja.
(Musiałem dopisać, bo znając Was skurwysynki, zaraz by kogoś palce zaswędziały)
zbyłować więc nie zbyłuje ale na potwierdzenie
google.pl/search?q=+dosy%C4%87+ciekawy+japo%C5%84ski+%22metal%22+mitru...
a hicior fajny tak w ogóle
Teraz zapewne temat już w ogóle wyjebany z sadola przez modów
zbyłować więc nie zbyłuje ale na potwierdzenie
google.pl/search?q=+dosy%C4%87+ciekawy+japo%C5%84ski+%22metal%22+mitru...
a hicior fajny tak w ogóle
ja się nie wypowiadam bo mogła pierdolić w tekście o naszych matkach, z resztą wiecie sami jak jest, azjaci są pokurwieni
piekne sa japoneczki , w ogole cala Japonia jest zajebista ostatni kraj z zasadami
Niespodziewałem się na sadolu, i jeszcze atak babymetalem w komentarzach, no nieźle
Osobiście wiem że to satyra, komercha i kicz, ale tyle pozytywnej energii bije od japońców że nie potrafię tego nie lubić. Wiedzą jak się dobrze bawić, mają dystans do siebie i są oryginalni.
Osobiście wiem że to satyra, komercha i kicz, ale tyle pozytywnej energii bije od japońców że nie potrafię tego nie lubić. Wiedzą jak się dobrze bawić, mają dystans do siebie i są oryginalni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów