📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Czemu w Ameryce, wszystkie dziewczyny z liceum (nawet kujonki chodzące na okrągło z z książkami jak na filmie powyżej) - MUSZĄ BYĆ TAKIE ŁADNE.
Wkurwiaja mnie juz tego typu filmiki. Jakies jebane hipstery robia idiotyczne rzeczy w miejscach publicznych wprowadzajac ludzi w nieprzyjemne sytuacje i udaja ze to wielki eksperyment psychologiczny albo ze trzeba sie smiac bo to na YT idzie. Ja proponuje profilaktycznie za takie akcje odrazu w pysk lac, bo nikt na poziomie takich numerow nie robi a ci co wielkie materialy na YT kreca wiecej wiev'ow za to dostana. Pozatym, zawsze mozna komus przypierdolic i powiedziec tak samo jak oni ze to tylko zart i za rogiem kolega kreci na YT albo ze to eksperyment o zachowaniach ludzkich.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów