📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
ktoś powinien mu bombę sprzedać w pysk. przynajmniej byłoby ciekawie
Miałem nadzieję większą iż przekonania Macierewicza o spisku, że ten gość dostanie prosto, mocno w ryj, upadnie na ziemię i zaskomle.... zawiodłem się... nie ma piwka
już widzę go w Polsce jak tak robi jak tu każdy idąc chodnikiem czuje się jego właścicielem ehhh
DanJ93 napisał/a:
chujowe i nie śmieszne, do tego chujowe i na dodatek nie śmieszne
Chociaż macie coś wspólnego
komargda napisał/a:
ktoś powinien mu bombę sprzedać w pysk. przynajmniej byłoby ciekawie
Próbował żeby było ciekawie, ale nie wyszło bo jak na złość trafił na inteligentną niewiastę, prośba o uderzenie w twarz zamieniła się w dyskusję w której to Endrju jak widać czuł się niezręcznie, był zawstydzony? (motyw bawienia się telefonem to częsta reakcja na to)
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Wkurwiają mnie ci dowcipnisie z hamburgerlandu. Stare konie a poziom żartów jak z gimbazy.
Za samo "We're filming a prank" powinni ich napierdalać.
Kolęs na końcu ładnie wychował sobie babke;p gentelemen;d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów