Was tez wkurwia jak karly zabieraja wszystkie dziewczyny ?[/list]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i tak loda zrobiła martwemu karłowi, więc cały wysiłek w pizdu...
Twierdzisz, że jakiś karzeł Ci panienkę podpierdolił? Ja bym największe upokorzenie życia zachował dla siebie, ale miło że się nam pochwaliłeś
Nexures napisał/a:
Was tez wkurwia jak karly zabieraja wszystkie dziewczyny ?
Twierdzisz, że jakiś karzeł Ci panienkę podpierdolił? Ja bym największe upokorzenie życia zachował dla siebie, ale miło że się nam pochwaliłeś
Ciekawe na czym on go trzyma
Tu masz wspólny temat na komiksu J. Cornelli:
sadistic.pl/sadystyczny-komiks-by-joan-cornella-vt218176.htm?highlight...
sadistic.pl/sadystyczny-komiks-by-joan-cornella-vt218176.htm?highlight...
To nie karzeł, tylko dziecko tej kobiety.
Żeby nie rozumieć prostego rysunku satyrycznego, ja pierdolę...
Żeby nie rozumieć prostego rysunku satyrycznego, ja pierdolę...
te komiksy są zawsze tak bardzo chore oO
piwo
piwo
Czasem się zastanawiam po co ludzie tracą czas na tworzenie tego typu bezsensownych 'komiksów'... Jak ktoś nie wie co ze sobą zrobić to niech się np weźmie za jakieś ćwiczenia i wspomoże pracę serducha skoro na mózg za późno...
@bezimienny90
A teraz sobie wyobraź pojeba, który jest w chuj silny i sobie idzie chodnikiem wieczorem bądź w nocy Więc niech lepiej rysuje porąbane komiksy
A teraz sobie wyobraź pojeba, który jest w chuj silny i sobie idzie chodnikiem wieczorem bądź w nocy Więc niech lepiej rysuje porąbane komiksy
Ej Panowie! To się przeca da spokojnie interpretować Plansza pierwsza : widzimy gościa z naroślą (jakąś ułomnością) , który próbuje się przypodobać matce z dzieckiem. Jako że dziecko jest już duże a mama ma nietęgą minę ,zakładam że to "nowy tatuś" dziecka. Rozwala głowę (umysł ,psychikę) i zastępuję to swoją naroślą. Czyli niszczy dzieciaka i robi z niego swoją marionetkę.Mamie się podoba i zaczyna pucować gałę dziecku, które jet de facto częścią "nowego tatusia". Można tu się dopatrywać potępienia dla wykorzystywania dzieci czy czegoś w tym rodzaju. Dziękuje za uwagę!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów