Łakomstwo, obżarstwo czy też nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu − jeden z siedmiu grzechów głównych w chrześcijaństwie, polegający na pochłanianiu większej ilości pokarmów i napoju niż osoba potrzebuje do swego życia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Halman napisał/a:
zastanawiają mnie te różne youtubowe wyzwania, np typ zjada 5 czy 10 kg żarcia w godzinę.. gdzie oni to mieszczą?
w dupie
spawarka_inwertorowa napisał/a:
brzydze sie tlustymi swiniami,
ktorzy pasa sie tak na wlasne zyczenie,
bezwartosciowe scierwo
W niektórych krajach maja z tego powodu renty
Kurwa, obrzydliwe. Jak na ten portal to już kurwa widziałem wszystko Piwo dla autora.
Ten amerykański knur jeszcze oddycha ? dziwne.
Ja jebie, jakie to obrzydliwe. To powinno znaleźć się na hardzie
Od razu widac, ze to przez geny. Oczywiscie to najbardziej wartosciowy czlowiek z calego miasta w jakim mieszka bo wedlug feministek chudzielce sa pojebane i bezwartosciowe a grubasy to sol tej ziemi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów