📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
gdyby trafił na jakiegos pedofila to by sie doigrał
Niektórzy mają tempo reakcji niczym część kierowców na naszych drogach.
Taaak kurwa każdy w tą strone i w podobny sposób spierdalają co to program dla moherów oni się na to nabiorą
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
jesli na serio robia takie akcje, to ci ludzie musza miec potem spieprzone zycie towarzyskie. "Ej, stary! Wczoraj na przystanku napadla mnie laleczka Chucky!"
szkoda ze kopa na glowe nie dostal bylo by smieszniej
nieodwracalne napisał/a:
@up z jednej strony ta lalka, z drugiej ściana przystanku, z trzeciej ulica. Gdzie według ciebie mają spierdalać??
jakby się przestraszyli to i przez ulice da się spierdalać
Czy tylko ja jestem tak, że sprzedałbym kopa w głowę a dopiero potem spierdalał gdzie popadnie?
Leothyr napisał/a:
Czy tylko ja jestem tak, że sprzedałbym kopa w głowę a dopiero potem sp***alał gdzie popadnie?
tak tylko Ty, bo jesteś z policji
nie umiem cytować - i chuj
Czy tylko ja jestem tak, że sprzedałbym kopa w głowę a dopiero potem sp***alał gdzie popadnie?
tak tylko Ty, bo jesteś z policji
nie umiem cytować - i chuj
i pod samochód..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów