No widzisz?? .. po chuj tyle pisania? - i tak wszyscy mają Cię w dupie
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Dlaczego ktoś zaraz napisze pode mną posta z hasłem "wykurwiaj" ?
Wykurwiaj
Dlaczego ona nie ma penisa? Dlaczego ona nie jest w kuchni? Dlaczego to zdjęcie zostało zrobione Józefem Stalinem? Dlaczego ktoś zaraz napisze pode mną posta z hasłem "wykurwiaj" ?(nie nie napisze bo jak to zrobi to inni napiszą, że jest cipą bo zrobił to co ja chciałem żeby zrobił, chyba, że jest popierdolony i chuj go to obchodzi, w sumie mnie to też chuj obchodzi) Aha nie zapomnijcie napisać żebym przygotował się do kartkówki z religii i odrobił lekcje. Poza tym moi rodzice nie żyją, jakbyście chcieli na nich wrzucać. Aha babcia jeszcze żyje to na nią nawrzucajcie, że jest czarna i żeby zbierała bawełnę. Aha no i nie zapomnijcie, że ten post to suchar i jestem jebanym synem tego łysego co prowadzi "familiadę".
zapomniałeś napisać że jesteś przede wszystkim gimbusem!
WON!
Aha nie zapomnijcie napisać żebym przygotował się do kartkówki z religii i odrobił lekcje. Poza tym moi rodzice nie żyją, jakbyście chcieli na nich wrzucać. Aha babcia jeszcze żyje to na nią nawrzucajcie, że jest czarna i żeby zbierała bawełnę. Aha no i nie zapomnijcie, że ten post to suchar i jestem jebanym synem tego łysego co prowadzi "familiadę".
chcesz o tym porozmawiać?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów