📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chlopaczyna jajca se zrobil zauwazyl nieproporcjonalnosc sil i wiedzial ze dostanie wpierdol wiec postanowil poudawac zlamanie kregoslupa (ps to typowy gej patrzcie na kolor jego koszuli :/)
Up Widziałeś kiedyś geja co broni swojej dziewczyny? Piwko za chruuppp
Stanąć w obronie kobiety i dostać wpierdol, pech jak skurwysyn. Powinni temu agresorowi połamać ręce i nogi.
@up chuj a nie samiec alfa i to przy takiej sztuce....
nie widzieliście jak drżały mu nogi? jak on sam się trząsł? po prostu stwierdził "niech się dzieje co chce"... i dobrze to przewidział, bumszakalaka piruet w tył i asfalt zaliczony
Tak naprawde chuja tu widac, można tylko sie domyslac o co chodzi, o co moglo pojsc. Może gosciu chciał np lasce zaimponowac i zlać małego grubaska?
Jedyne co jest wiadome, to że gościu stanął jak chuj i nie przyjął żadnej postawy, zrobił zamach jakby cepem trawe kosił, a ten drugi sprytnie to wykorzystał i go dojebał.
Aczkolwiek za użycie w normalnej walce, rzutu na głowe/kręgosłup, a potem klepanie po mordzie nieprzytomnego, zycze mu serdecznie wielkiego murzyńskiego chuja w dupe i żebt ktoś go dojebał aż sie nie pozbiera.
Jedyne co jest wiadome, to że gościu stanął jak chuj i nie przyjął żadnej postawy, zrobił zamach jakby cepem trawe kosił, a ten drugi sprytnie to wykorzystał i go dojebał.
Aczkolwiek za użycie w normalnej walce, rzutu na głowe/kręgosłup, a potem klepanie po mordzie nieprzytomnego, zycze mu serdecznie wielkiego murzyńskiego chuja w dupe i żebt ktoś go dojebał aż sie nie pozbiera.
Hahaha... Myślałem że sytuacja będzie odwrotna .
Myślałem że dostanie jakimś sierpem a potem zacznie po nim skakać a tu Oooooo...
Myślałem że dostanie jakimś sierpem a potem zacznie po nim skakać a tu Oooooo...
mały ale wariat
Chodzą takie kurwy na sztuki walki a potem zaczepiają ludzi na mieście i na nich trenują.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów