📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Czego to ludzie dziś nie wymyślą, żeby iść na zwolnienie lekarskie i przy okazji sądzić się z pracodawcą, że to jego wina 🤣
Ja to się czasem dziwie że udało mi się przeżyć 35lat bez żadnego złamania. Czy posiadam jakąś supermoc w postaci uwagi skupionej na tym co robię, albo mam kości z adamantium.
kruwsko głupie jest tak grube że nogi podnieść nie potrafi, przerobić to na salceson
Amerykańce codziennie dokonują rzeczy niemożliwych takich jak podniesienie nogi pół metra nad ziemię i to będąc ulanymi jak świnie
Ja pierdolę, przy elektryku dojdą jeszcze porażenia prądem... nie zdziwię się jak w niedalekiej przyszłości powstanie obowiązek kolczykowania bab i nakaz nadzoru właściciela pod groźbą wysokich kar. >-/
Jej mózg ma prawdopodobnie złe dane nt. wagi poszczególnych podzespołów jezdnych. Znaczy się babsko przytyło w szybkim tempie.
[ Dodano: 2024-11-13, 14:48 ]
Mi się udało 40, to chyba chodzi o to że potrafimy przewidzieć przyszłość, myśleć do przodu a złamańce żyją tylko w jednym punkcie czasoprzestrzeni zwanej teraźniejszość, tam powodują też wypadki samochodem bo brak im tej umiejętności
[ Dodano: 2024-11-13, 14:48 ]
Jan_Boruta napisał/a:
Ja to się czasem dziwie że udało mi się przeżyć 35lat bez żadnego złamania. Czy posiadam jakąś supermoc w postaci uwagi skupionej na tym co robię, albo mam kości z adamantium.
Mi się udało 40, to chyba chodzi o to że potrafimy przewidzieć przyszłość, myśleć do przodu a złamańce żyją tylko w jednym punkcie czasoprzestrzeni zwanej teraźniejszość, tam powodują też wypadki samochodem bo brak im tej umiejętności
Dramat dla mnie, jak tak mozna cokolwiek zlamac? Mam 37 lat, wyjebalem sie juz milion razy i nic mi sie nie stalo, jakas lebiega potyka sie o dywn i polamane, serio? To j upadam lepiej, czy to takie ofermy...?
Spasłe bydlę nie gramotne jest
Jan_Boruta napisał/a:
Raczej za mało aktywności, sportu, alkoholu ewentualnie bardzo ostrożne podchodzenie do wymienionych.
Druga opcja piwnica.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów