Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czego to ludzie dziś nie wymyślą, żeby iść na zwolnienie lekarskie i przy okazji sądzić się z pracodawcą, że to jego wina 🤣
Ja to się czasem dziwie że udało mi się przeżyć 35lat bez żadnego złamania. Czy posiadam jakąś supermoc w postaci uwagi skupionej na tym co robię, albo mam kości z adamantium.
kruwsko głupie jest tak grube że nogi podnieść nie potrafi, przerobić to na salceson
Amerykańce codziennie dokonują rzeczy niemożliwych takich jak podniesienie nogi pół metra nad ziemię i to będąc ulanymi jak świnie
Ja p🤬lę, przy elektryku dojdą jeszcze porażenia prądem... nie zdziwię się jak w niedalekiej przyszłości powstanie obowiązek kolczykowania bab i nakaz nadzoru właściciela pod groźbą wysokich kar. >-/
Jej mózg ma prawdopodobnie złe dane nt. wagi poszczególnych podzespołów jezdnych. Znaczy się babsko przytyło w szybkim tempie.
[ Dodano: 2024-11-13, 14:48 ]
Mi się udało 40, to chyba chodzi o to że potrafimy przewidzieć przyszłość, myśleć do przodu a złamańce żyją tylko w jednym punkcie czasoprzestrzeni zwanej teraźniejszość, tam powodują też wypadki samochodem bo brak im tej umiejętności
[ Dodano: 2024-11-13, 14:48 ]
Jan_Boruta napisał/a:
Ja to się czasem dziwie że udało mi się przeżyć 35lat bez żadnego złamania. Czy posiadam jakąś supermoc w postaci uwagi skupionej na tym co robię, albo mam kości z adamantium.
Mi się udało 40, to chyba chodzi o to że potrafimy przewidzieć przyszłość, myśleć do przodu a złamańce żyją tylko w jednym punkcie czasoprzestrzeni zwanej teraźniejszość, tam powodują też wypadki samochodem bo brak im tej umiejętności
Dramat dla mnie, jak tak mozna cokolwiek zlamac? Mam 37 lat, wyj🤬em sie juz milion razy i nic mi sie nie stalo, jakas lebiega potyka sie o dywn i polamane, serio? To j upadam lepiej, czy to takie ofermy...?
Jan_Boruta napisał/a:
Raczej za mało aktywności, sportu, alkoholu ewentualnie bardzo ostrożne podchodzenie do wymienionych.
Druga opcja piwnica.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie