📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
w tak pojebanym kraju jak UK gdzie dowalaja sie do emisji spalin w autach,polowan na lisy i wycinania lasow, nie dowalili sie do BRAKU jakich kolwiek norm bezpieczenstwa przy retro wyscigach w tych wannach?
god save the queen motherfuckers
god save the queen motherfuckers
Zawszę się zastanawiałem co ja bym zrobił w takiej sytuacji. Tu na filmiku widać, że są to jakieś Old Legend's, albo coś. Wyobraźcie to sobie, że wasz najlepszy kumpel się z wami ściga, ale jest z innej ''stajni''. Pierdolę, zatrzymałbym się. Jebać ''stajnie''.
gressive napisał/a:
Zawszę się zastanawiałem co ja bym zrobił w takiej sytuacji. Tu na filmiku widać, że są to jakieś Old Legend's, albo coś. Wyobraźcie to sobie, że wasz najlepszy kumpel się z wami ściga, ale jest z innej ''stajni''. Pierdolę, zatrzymałbym się. Jebać ''stajnie''.
to jest sadistic , tutaj nie ma miejsca na sentymenty
Stig race
Zawszę się zastanawiałem co ja bym zrobił w takiej sytuacji. Tu na filmiku widać, że są to jakieś Old Legend's, albo coś. Wyobraźcie to sobie, że wasz najlepszy kumpel się z wami ściga, ale jest z innej ''stajni''. pie**olę, zatrzymałbym się. j***ć ''stajnie''.
jeszcze dodaj do tego screena z filmiku i jutro wszyscy w gimnazjum będą ci gratulować demota na głównej
Jak by tym jechał nic by sie nie stało
Pan w tym zielonym autku bardzo ładnie się zachował. Zatrzymał, podbiegł skory do pomocy. A reszcie chuj w dupe za znieczulicę.
@up
Z tego co kiedyś czytałem to nie skręcił nawet karku, przeżył i nawet ma władzę w kończynach.
Z tego co kiedyś czytałem to nie skręcił nawet karku, przeżył i nawet ma władzę w kończynach.
chyba se odpale Mafie1
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów