📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
auto zostało sprzedane w przeciągu 24 godzin za ponad 300 tys funtów
Pierdole, jeszcze się brudasy w tapicerce zalęgną.
daje 4 kozy
@rafal0487
To idź kurwa coś zjedz, to się dowiesz o co chodziło:
(tak chodziło mi o te po środku)
To idź kurwa coś zjedz, to się dowiesz o co chodziło:
(tak chodziło mi o te po środku)
Ja pierdole! To nawet arab jest bogatszy ode mnie? Pierdole ten chujowy kraj
Zadzwonisz pod ten numer telefonu i bum. Takie to sprytne araby.
dulek93 napisał/a:
@up up
czym się różni 2 od 3? oO
Przy 3 ta kreska w bok wygląda jak batman w tle,a przy 2 jak pół batmana
mario1231 napisał/a:
Ciekawe, czy dał jeszcze w numerze tel. cyfry arabskie, żeby nawet telefonu nie można było normalnie odczytać.
Wikipedia - Cyfry arabskie
Oczywiście możecie się przyjebać, że w tych czasach Arabusy zapisują, je inaczej (o czym z resztą jest tam napisane), ale zakładam, że i tak połowa nie wie, że to ciapatym zawdzięczamy początek dzisiejszej algebry i matmy.
Ciężko to przyznać, ale dzięki kebabom sprzed chuj wie ilu lat nie piszemy dzisiaj liczb "po rzymsku" I II III IV X C D M itd.
A tak w ogóle to i tak chuj z tymi brudasami, niech siedzą na pustyni i dalej ruchają kozy, czy co tam robią, w każdym razie niech nie przyjeżdżają do Europy robić burdel u nas!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów