📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po co ocenzurowałeś numer? Moze akurat chcialbym kupic takie lamborghini i teraz nie mam jak się z nim skontaktować
Ale macie bol dupy, bo ktos ma lambo
W ogłoszeniu jest napisane:
Lamborghini Aventador
Na liczniku 1400 kilometrów
Tylko poważne oferty.
Numer telefonu jest ocenzurowany
Lamborghini Aventador
Na liczniku 1400 kilometrów
Tylko poważne oferty.
Numer telefonu jest ocenzurowany
zacznijmy od tego:
kto by chciał jeździć autem którym wcześniej jeździł ciapaty?
tylko inny ciapaty...
i mam rozwiązanie co do formy zapisu ogłoszenia
kto by chciał jeździć autem którym wcześniej jeździł ciapaty?
tylko inny ciapaty...
i mam rozwiązanie co do formy zapisu ogłoszenia
skr7 napisał/a:
Wikipedia - Cyfry arabskie
Oczywiście możecie się przyjebać, że w tych czasach Arabusy zapisują, je inaczej (o czym z resztą jest tam napisane), ale zakładam, że i tak połowa nie wie, że to ciapatym zawdzięczamy początek dzisiejszej algebry i matmy.
Ciężko to przyznać, ale dzięki kebabom sprzed chuj wie ilu lat nie piszemy dzisiaj liczb "po rzymsku" I II III IV X C D M itd.
A tak w ogóle to i tak chuj z tymi brudasami, niech siedzą na pustyni i dalej ruchają kozy, czy co tam robią, w każdym razie niech nie przyjeżdżają do Europy robić burdel u nas!
Po prostu zerżnęli to od hindusów i połączyli z wiedzą zgromadzoną w Aleksandrii i inną pozostawioną przez starożytnych uczonych. Sami na nic genialnego nie wpadli, jak to dzikusy z pustyni. Zauważ, że ich poziom zatrzymał się na pewnym etapie, gdy ta wiedza starożytnych już przestała wystarczać i trzeba było ruszyć własną głową. Wtedy Europejczycy okazali się bardziej kumaci i ruszyli na podbój świata. Teraz niestety role się odwracają i to nas się kolonizują.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów