18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Lambocepcja
~Velture • 2017-10-25, 8:33
Jak się ma za dużo hajsu to można i tak pograć...

Od 0:40 chyba, że lubicie grę wstępną to możecie posłuchać i obejrzeć.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
longlong7 2017-10-25, 10:08 1
Fajnie, ale dupy niema widać
Zgłoś
bloodwar 2017-10-25, 10:35 19
Ale koleś ma małego siura skoro stać go na Lambo a zamiast podrywać najlepsze sunie w mieście gra w gry.
To musi być tragedia mieć tyle hajsiwa i mieć małego siura, co byście woleli - mieć w chuj hajsu i małego siura czy mieć dużego siura ale mało kasy?

To było pytanie retoryczne, nie musicie odpowiadać - ja wiem że nie macie hajsu i macie małe siury

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
b0r000 2017-10-25, 10:51 30
A mnie się pomysł podoba. Przynajmniej chłopak ma parę zwojów więcej przerabiając swój samochód na "kontroler" do gier wyścigowych niż rozbijanie się nim na drogach publicznych.
Zgłoś
michone 2017-10-25, 10:53 2
Mam evoX ale posiadam również ps4pro+vr+thrumaster300rs... nawet w 10% nie oddaje to frajdy z jazdy po torze... to co zrobili na tym filmie pewnie nawet w 5% nie oddaje tego co mogło by dać do lambo na torze...
Zgłoś
B................� 2017-10-25, 11:02 5
@bloodwar

Może ma już partnera któremu jest wierny
Zgłoś
BigDaddyD 2017-10-25, 13:33 1
Kto bogatemu zabroni.
Zgłoś
PapierowyUmysł 2017-10-25, 13:39 98
bloodwar napisał/a:

Ale koleś ma małego siura skoro stać go na Lambo a zamiast podrywać najlepsze sunie w mieście gra w gry.
To musi być tragedia mieć tyle hajsiwa i mieć małego siura, co byście woleli - mieć w chuj hajsu i małego siura czy mieć dużego siura ale mało kasy?

To było pytanie retoryczne, nie musicie odpowiadać - ja wiem że nie macie hajsu i macie małe siury

ból dupy biedaka

SPÓJRZ W LUSTRO I ZOBACZ W SOBIE ARNOLDA !
Zgłoś
pierdylion83 2017-10-25, 13:46 3
Kup Lamborghini za 2 bańki. Zamiast cieszyć się jazdą w "realu", przerób go na konsolę do gier.
Fuck logic

Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy - Józef Piłsudski
Zgłoś
owoc 2017-10-25, 13:54 1
Tym bucom jebanym to już się do reszty w głowach pierdoli.
Zgłoś
Hesbollah 2017-10-25, 14:10 25
Kurwa, ale polactwo robactwo ma ból dupy To jest muzyka dla mych uszu, poezja dla mych oczu.
Wiecie, czemu on jest od was lepszy, zwierzęta? Bo ma kasę i go stać. Poza tym nie obrzuca gównem innych tylko cieszy się życiem.

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś
BigCohones 2017-10-25, 14:27 12
Wszyscy pytają : Po co?...

Bo może
Zgłoś
M................w 2017-10-25, 14:28 11
Statystycznego cebularza-śmiecia, dobrobyt innego człowieka wyjątkowo boli i bardzo dobrze. Zawistne robaki zawsze będą pełzać po gruncie.
Zgłoś
Syn_Milionera 2017-10-25, 15:05 1
Chciałbym mieć Lambo. Niestety stać mnie tylko na Panamerę.
Zgłoś
jbone 2017-10-25, 15:23 2
Syn_Milionera napisał/a:

Chciałbym mieć Lambo. Niestety stać mnie tylko na Panamerę.

i chwalisz się czy żalisz?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów