18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 21 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
clean_east_wood 2014-01-09, 20:55 1
Powinni się ścigać tam i z powrotem Byłoby sprawiedliwie i CHUJ
Zgłoś
alexiejowic 2014-01-09, 21:06 7
@up Od 6:00 do mety i z powrotem.
Zgłoś
FryzjerZG 2014-01-09, 21:09 2
o kurwa ale tandetny filmik, zamiast zrobic ujęcia z boku to jakies wstawki jak w filmach dla kretynow, a porownanie jest ZADNE. Rownie dobrze mozna bylo zmontowac dwa osobne przejazdy w jedna calosc...

ble ble
Zgłoś
Barrie 2014-01-09, 21:35
Powinni zrobić wyścig Lamb vs Wystrzelona rakieta
to by było ciekawe !!
A jeśli miało by być na sadolu to rakieta leciała by w autobus ciapków jadących do Mekki
... a lamb w ścianę...

Jeśli to czytasz to znaczy że umiesz czytać dlatego to czytasz a ja to specjalnie napisałem dla tych co umieją czytać by mogli to przeczytać.
Zgłoś
piotrek22g 2014-01-09, 22:06
akcja od 2:00
Zgłoś
crossdressphyxia 2014-01-09, 22:45 3
"Teraz powiedz mi co taki filmik daje userowi ? Ani, to ciekawe (bo gówno kogo obchodzi finał) ani to mądre. Już bym wolał jakąś ciekawostkę ze świata, albo fizyki...
Szkoda, że już nie mam, bo zrobiłbym takie porównanie moim Rometem VS audi A4 na odcinku jednego metra... "

To po chuj oglądasz np filmy w telewizji i seriale?

A co to daje? Jakiś np gówniany władca pierścieni? nic w końcu nie wnosi, wolałbyś oglądać trzygodzinny wykład o zasadach dynamiki Newtona. Albo granie w gry, na chuj to komu? Lepiej oglądać cały dzień ruchy płyt tektonicznych.

Kurwa to jest rozrywka i tak ma służyć, nie masz się kurwa nic nauczyć, masz się cieszyć. A jak nie odpowiada to idź do biblioteki i spędź tam resztę życia pseudo inteligencie.

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
mentosik23 2014-01-09, 23:02
Spalanie pewnie porównywalne
Zgłoś
RafalMKS 2014-01-09, 23:28
to tak jakby postawic malucha i jakis lepszy motocykl... Rozpedz 2.5 tony a 12 to roznica...

vaya con dios Amigos ...
Zgłoś
tmk752 2014-01-10, 0:17
no i co?
Zgłoś
Vicorinox 2014-01-10, 0:40
@Mentosik Nie wiem jak F16 ale MiG 29 na pełnym dopalaniu wsysa jakieś 10 litrów tyle że na sekundę.
Zgłoś
tomkararek 2014-01-10, 3:37
jaki to ma sesss jak samolot predkosc dzwieku osjagaa raczejj zadene auto nie wygra bez odzutowego silnika jak by statek z pocjagiem wystawic do wyscigu
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów