📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ja też tak reaguję na cwelów, którzy się popisują. Popisywać to się mogą na zlotach, wyścigach i tego rodzaju imprez gdzie nawet chętnie na to patrzę
hmm, no i opinie podzieliły się na 2 strony, którą wybrać ? a pierdolę. prawda jest zawsze gdzieś po środku
mieszkam na przeciwko wjazdu pod tunel i wierzcie mi mam nie kiedy ochote strzelać do tych co mają maszyny z dziwnym wydechem ale najbardziej mnie wkurwiają użytkownicy skuterów , jedzie to gówno 15-20 na godz. a ryk taki jak by startował samolot.Normalnie do zajebania
bartekmmm napisał/a:
Ryży chuj zazdrosny
Nie zazdrosny tylko jak ma taki samochod to nie ma, ciesze sie ze go stac ale nie musi zmuszac kazdego przechodnia do utraty słuchu. to tak samo jak z dj'ami autobusowymi i muzyka z telefonu.
na koncu rudy powiedzial pédé va to znaczy po francusku pedal
Tata mu kupił autko to synek musi przykozaczyć
Bananowy chłopiec co lachy ciągnie po krzakach musi się popisać swoją nabytą za tatusiowe pieniądze "męskością". Brawo dla rudego! Szkoda że mu tych okularków nie wgniótł w pysk.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów