📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Rudzi nie mają duszy.
Ktoś się spodziewał innego komentarza?
Ktoś się spodziewał innego komentarza?
Ryży chuj zazdrosny
a rudy zazdrości bo ma więcej na łbie tym pustym rdzy niż auto na karoserii
Też bym zazdrościł tatusia, który sra tak grubą kasą, że synalek będzie mógł zbijać bąki całe życie. Druga sprawa, to taka, że po prostu nie krzyczy się obcym ludziom do ucha, tak samo jak nie gazuje się autem obok przechodniów.
Rudy nie ma przyjaciół i jest mu smutno to się chociaż napnie i odjedzie mercedesem lini 120.
Ale jak to kurwa? Nie lubić takiego dźwięku? Moje mniemanie o ludziach kompletnie się zawaliło...
Rudy jak jak rudy ale ja też się wkurwiam jak ktoś zakłóca publiczny spokuj
ramiltor napisał/a:
Rudy jak jak rudy ale ja też się wkurwiam jak ktoś zakłóca publiczny spokuj
Kurwa, co wy tak błędy walicie? Ortografia to impossibru czy jaki chuj?
Jak dla mnie czyste szpanerstwo... Rudy czy nie rudy ale ma racje... zresztą to samo jest ze ścigaczami na skrzyżowaniach którzy przegazowywują i w ogóle co mają porobione tłumiki aż kurwa chuczy 2 kilometry jak jedzie dalej.. ale i tak wszyscy z nich bardzo szybko skończą to takie małe pocieczenie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów