18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
kotorminator 2017-03-09, 14:48 32
I oczywiście nikomu nie przyszło do głowy, że trzeba zatamować krwawienie.

Pieprzyć głupków.
Zgłoś
DoubleTapMaster 2017-03-09, 14:52 3
Hahaha! Pieśń dla mych uszu! Piwo!
Zgłoś
mloncur 2017-03-09, 15:18 4
I teraz tak następny pociąg mógłby nadjechać
Zgłoś
M................7 2017-03-09, 15:35 2
Dlaczego nikt jej nie pomógł ?
Zgłoś
janlew 2017-03-09, 15:40 14
Chyba w III świecie nie wiedzą że bez ręki można żyć ...ale bez krwi to już nie bardzo.
Zgłoś
Thetus 2017-03-09, 16:12 20
Kurwa, jaka znieczulica. Nawet nikt jej ręki nie poda...
Zgłoś
ePeeL 2017-03-09, 17:15 4
A ja się zapytuje. Co ona kurwa robiła że straciła rękę? Wyjebała się przed tymi torami czy się zabić nie umiała?
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-03-09, 17:57 4
Thetus napisał/a:

Kurwa, jaka znieczulica. Nawet nikt jej ręki nie poda...

Cytat:

Czego wy od dzikusów oczekujecie?
Zgłoś
Polemon 2017-03-09, 18:38 2
kotorminator napisał/a:

Niby po co, jak ktoś już nawet nie umie się rzucić skutecznie pod pociag to juz nie nadaje się raczej do dalszej egzystencji.

Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
Zgłoś
s................s 2017-03-09, 18:40
No jakie pizdy z autorow niektorych komentarzy, wypierdalac z sadola.
Zgłoś
korinogaro 2017-03-09, 19:01
Niech się cieszy że dostała taką dawkę różnych naturalnych uśmierzaczy bólu że praktycznie receptory ma zapchane pod korek. Za chwilę cały koktajl zacznie schodzić i dopiero się zacznie.
Zgłoś
dc999 2017-03-09, 20:16
To nie lament tylko okrzyk nawoływania karetki, wkręciła sobie, że jak będzie naśladować syrenę ambulansu to któraś przyjedzie jej pomóc (tak jak się imituje odgłosy rannych kaczek na polowaniu). Tak na mój gust, ale chyba za dużo sadistica i animal planet.
Zgłoś
elemel 2017-03-09, 20:21 5
Ziomeczek w 7 sekundzie spaceruje sobie jakby na grzybach był.
Zgłoś
s................s 2017-03-09, 21:52 1
a teraz serio pytanie. Jak stracic przez przypadek tylko reke przez pociag? Taki przypadek jest mozliwy?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów