📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
I oczywiście nikomu nie przyszło do głowy, że trzeba zatamować krwawienie.
Chyba w III świecie nie wiedzą że bez ręki można żyć ...ale bez krwi to już nie bardzo.
A ja się zapytuje. Co ona kurwa robiła że straciła rękę? Wyjebała się przed tymi torami czy się zabić nie umiała?
Thetus napisał/a:
Kurwa, jaka znieczulica. Nawet nikt jej ręki nie poda...
Cytat:
Czego wy od dzikusów oczekujecie?
kotorminator napisał/a:
Niby po co, jak ktoś już nawet nie umie się rzucić skutecznie pod pociag to juz nie nadaje się raczej do dalszej egzystencji.
To nie lament tylko okrzyk nawoływania karetki, wkręciła sobie, że jak będzie naśladować syrenę ambulansu to któraś przyjedzie jej pomóc (tak jak się imituje odgłosy rannych kaczek na polowaniu). Tak na mój gust, ale chyba za dużo sadistica i animal planet.
a teraz serio pytanie. Jak stracic przez przypadek tylko reke przez pociag? Taki przypadek jest mozliwy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów