📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
dback napisał/a:
No bez jaj? Wynalazca? Kurwa geniusz taki a nie pomyślał o pilocie sterującym a przykleił wykałaczkę
Dokładnie, też o tym pomyślałem, nie mówiąc już o tym, że mógł kabel zasilający puścić otworem w pojemniku. Z jednej strony ceni mu się, że się kształci i coś robi, z drugiej sprawia wrażenie partacza.
Tosz to szklanka Johny Walker'a !
Baba z brodą to jeden z pozytywniejszych obiawów Polskiego internetu. Mam nadzieję że chłopak będzie rozwijał swoją pasję... no i że nie ciśnieniuje się za bardzo za swoją nieoficjalną ksywkę...
Ciekawe gdzie się podziały jego włosy (:
Teraz przynajmniej nie robi z siebie pośmiewiska wyglądem, może ludzie zaczną szanować jego filmy i zrobi coś fajnego ;p
wspolczuje mu choroby ale z drugiej strony Sadysci (o ile jeszcze jacys sa na tym portalu :| ) nie spinajcie dupy ze chlopak chory i ze odrazu piwko leci. Ja mialem 2 z matmy na koniec liceum i nikt do mnie reki nie wyciagal ;>
Jestem "zdumiany" tym, że mój temat jest na głównej.
Teraz mogę się uważać z prawdziwego sadola!
Gińcie wszyscy, którzy komentujecie a nie macie filmu na głównej, jaaa tutej jestem w loży panów, buahahahaha
Gińcie wszyscy, którzy komentujecie a nie macie filmu na głównej, jaaa tutej jestem w loży panów, buahahahaha
Bridgwater88 napisał/a:
Ja mialem 2 z matmy na koniec liceum i nikt do mnie reki nie wyciagal ;>
Ja bym ci rękę wyciągnął... batem kurwa po plecach nieuku! Teraz cierp na łopacie
michji napisał/a:
Jestem "zdumiany" tym, że mój temat jest na głównej.
uklęknij przede mną i otwórz usta.. przed twym królem śmiertelniku.
ja przy tobie chyba adminem jestem
michji napisał/a:
Tym razem bez brody, więc większość próśb sadoli zostało spełnionych
Mógłbyś to rozwinąć?
Ma ktoś może schemat do takiej lampki ??
Ogólnie budowanie takich zabawek już od kilku lat jest nieopłacalnie i głupie (chyba ze tylko jako ćwiczenie na płytce testowej) szczególnie ze "konstruktor" nie zastosował żadnego sterowania bezprzewodowego a program jest biedny (dioda RGB z wbudowanym sterownikiem coś kolo 1zł wielkość 5x5mm) widziałem kilka konstrukcji tego kolesia i uważam ze jest on porostu gimbusem który nie ma kolegów i musi chwalić się w necie swoimi "konstrukcjami".
Zaraz dostane zjeby ale sam " konstruowałem " podobne rzeczy kilka lat temu i żałuje ze się nimi "chwaliłem".
elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=1570066&highlight=
youtube.com/user/MateuszITI/videos?flow=grid&view=0
Zaraz dostane zjeby ale sam " konstruowałem " podobne rzeczy kilka lat temu i żałuje ze się nimi "chwaliłem".
elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=1570066&highlight=
youtube.com/user/MateuszITI/videos?flow=grid&view=0
Kuuurde, aż mi się przypomniało dzieciństwo, babcia na wsi miała taką lampkę, tylko podświetlane były szklane kwiaty.
Browar postawiony.
Browar postawiony.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów