📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
w Wielkiej Brytanii sprzedaj takie duszki i czaszki wykonane z gumy na halloween z jedna dioda zmieniajaca klory (na dwie baterie) - wiec - nie bede siedzial i napierdalal czegos, co moze za mnie zrobic ktos inny - wytarczylo wyrwac diode z gumy i teraz moge wsadzic sobie w tylek i swiecic jak on a newet i lepiej bo bez kabelkow i jakiegos patyka dodal bym zdjecie ale nie dodam
@madejson nie pierdol, chłopak ma pasję, niezależnie od wykształcenia znajdzie niezłą robotę jak cały czas będzie kombinował takie zabawki i ćwiczył się w tym
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?
Wygląda to jak kryształki metaamfetaminy.
Się oglądało Breaking Bad, się wie
Się oglądało Breaking Bad, się wie
Jego głos jest przerażająco podobny do głosu Krzysia Ibisza... O zgrozo!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów