📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak azor wysra to domowe muchy zjedzą a potem nasrają na kiełbasę pozostawioną nie w lodówce.
Pies najlepszy przyjaciel człowieka .
A teraz proszę mi powiedzieć, że psy są kurwa mądre!
Psy to najgłupsze gówno jakie kiedykolwiek istniało!
DzikaMangusta napisał/a:
A teraz proszę mi powiedzieć, że psy są kurwa mądre!
Siad
@Up
Ale to kundel jest, a kundel to tak jak czarnuch, inteligencją nie grzeszy Jak jest porządna rasa to i mądrość jest.
Ale to kundel jest, a kundel to tak jak czarnuch, inteligencją nie grzeszy Jak jest porządna rasa to i mądrość jest.
U kundli zależy z tą mądrością. Osobiście znam przypadki spryciarzy jak i idiotów po tych samych rodzicach. Kwestia, które geny mieszane akurat dostają A kundle robią akurat takie samo rasowe gówno jak pieski z rodowodem także stulić japy
I nie raz właśnie kundle biją na łeb te wszystkie ,,rasowce"
I nie raz właśnie kundle biją na łeb te wszystkie ,,rasowce"
Kiedyś u kumpla w ogródku była popijawa, w środku nocy się przebudziłem i nagle narzygałem pod siebie, myślę 'siara jak chuj', ale przyszedł jego pies, i zaczął to lizać. Rano jak się obudziłem to po rzygach ani śladu nie było Reputacja uratowana
Raczej perpetuum mobile, później pies wyrzyga i znów on zje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów