18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Anper 2020-12-23, 19:39 1
Już się tam nie zesrajcie przez to, co i jak jeździ, i gdzie nie wjedzie.
Zgłoś
TRQPL 2020-12-23, 21:43 2
Zbysław napisał/a:

mój sąsiad ma BMW Xdrive bmwf30

No to opierdol mu kolbe

Tak to jest jak się nie zainwestowało w zimówki
Zgłoś
ellsworth 2020-12-23, 21:51 5
Lololoney napisał/a:

Dlatego nie łapię koncepcji SUVów, samochód tak uniwersalny, że aż do niczego.... Jedynym plusem jest chyba tylko komfort...
Poza tym w teren tym nie wyjedziesz, bo jak widać za ciężkie w stosunku do "właściwości terenowych" (jakie im pozostawiono po przodkach), do miasta też nie za bardzo, bo weź znajdź miejsce + spalanie... W mojej ocenie samochód do przedłużania chujka...
(mówię ogólnie, bo jestem świadomy, że zdarzają się modele lepsze i gorsze)

Będziesz miał kilka lat więcej to docenisz, że w suvie nie musisz nurkować wsiadając, a potem dźwigać się wysiadając.
Zgłoś
tropical 2020-12-23, 21:58 4
Widzę, że tutaj jak zwykle są sami znawcy tematu, z autami przednionapędowymi. Jeździłem Pandą 4x4 i wiem co to auto potrafi. Więc radzę wam zamilknąć tym razem
Zgłoś
RadosnyRabarbar 2020-12-23, 22:30 4
Lololoney napisał/a:

Dlatego nie łapię koncepcji SUVów, samochód tak uniwersalny, że aż do niczego.... Jedynym plusem jest chyba tylko komfort...
Poza tym w teren tym nie wyjedziesz, bo jak widać za ciężkie w stosunku do "właściwości terenowych" (jakie im pozostawiono po przodkach), do miasta też nie za bardzo, bo weź znajdź miejsce + spalanie... W mojej ocenie samochód do przedłużania chujka...

Przy zderzeniu czołowym można przekonać się, że większe auto jest znacznie bezpieczniejsze.
Zgłoś
TRQPL 2020-12-23, 23:37 3
ellsworth napisał/a:

Będziesz miał kilka lat więcej to docenisz, że w suvie nie musisz nurkować wsiadając, a potem dźwigać się wysiadając.

Przyznaje ci racje. Jak będę miał koło 70 'tki to bedę jeździł suvem tffu dziadowozem.

RadosnyRabarbar napisał/a:

Przy zderzeniu czołowym można przekonać się, że większe auto jest znacznie bezpieczniejsze.

Bezpieczniejsze jest teoretycznie auto cięższe a nie większe.

tropical napisał/a:

Widzę, że tutaj jak zwykle są sami znawcy tematu, z autami przednionapędowymi. Jeździłem Pandą 4x4 i wiem co to auto potrafi. Więc radzę wam zamilknąć tym razem

To jak przejedziesz się Dacia Duster w terenie to już w ogóle będziesz profesor offroad.
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2020-12-24, 2:05 5
Lololoney napisał/a:

Kiedyś, jak wyjedziesz poza granice swojej gminy, to może będziesz mail okazję zobaczyć, że są miejsca na świecie, gdzie benzyna kosztuje ułamek tego co zarabiasz na godzinę, że ulice sa na tyle duże, że możesz jeździć czym tylko chcesz i się zmieścisz, że fajnie jest załadować do samochodu coswięcej niż tylko rolkę paieru toaletowego, że spalanie twojego samochodu nie ma raczej znaczenia, bo cenisz sobię wygodę ponad bycie oszczędnym Januszem no i na koniec, że inni ludzie mają inne zdnaie niż ty i sołtys z twojej wioski, który jest najbardziej wykształcony z twoich znajomych. Wszystko przed tobą! Wystarczy poczekać!
Pozdrawiam.

Zgłoś
Lololoney 2020-12-24, 2:43
@up
Czyli trafiłem z potrzebą leczenia kompleksu małego chujka...
Zgłoś
S................n 2020-12-24, 3:06 1
Lololoney napisał/a:

I dlatego chuja wiesz o motoryzacji. Ten landrower spokojnie by sobie dał radę gdyby nie kierowca Janusz, który kupił w chuj drogie auto a le nie umie nim jeździć i dodatkowo chujowe zimowe opony. Pierwsza sprawa, zapisnasz reduktor, jesli ma blokadę dyfra- zapinasz, właczasz dwójkę, prostujesz koła i nie ma chuja we wsi ,że niepojedzie. Spalanie? Wiesz ile pali diesel 2.0 w HDI? od 6 -do 9 l/100km przy 2 tonach masy więc skończ pierdolić, to nie matiz z cebulandii. a o przedłużanie chujka zapytaj kierowców bmw

TRQPL napisał/a:

Przyznaje ci racje. Jak będę miał koło 70 'tki to bedę jeździł suvem tffu dziadowozem.
Bezpieczniejsze jest teoretycznie auto cięższe a nie większe.
To jak przejedziesz się Dacia Duster w terenie to już w ogóle będziesz profesor offroad.

polska to jednak jebany zacianek ,a ty jesteś tego niezbitym dowodem Przeciętny SUV, SUV nie crossoverek z polandii waży 2 tony , zbudowany jest na ramie a nie jak wasze paździerze na płycie
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2020-12-24, 3:11 1
Lololoney napisał/a:

@up
Czyli trafiłem z potrzebą leczenia kompleksu małego chujka...

Nie Janusz- nie trafiłeś. Za to osłabiłeś mnie kompletnie. Nie ogarnąłeś nawet 5% tych kilku zdań.... jprdl....
Zgłoś
koolowsky 2020-12-24, 9:32
woytasw napisał/a:

Wybierz dobre opony zimowe i problem z głowy

a gówno prawda. zimówki na śniegu nie wiele lepsze od letnich
Zgłoś
Kontotylkonaharda 2020-12-25, 22:34
Radzę zobaczyć co Subaru w zimę robi z zakopanymi ciężarówkami
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem