📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:21
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kto dał małpie prowadzić auto na wodzie?
huncfot130 napisał/a:
Kto dał małpie prowadzić auto na wodzie?
Strażnik w Zoo został już pociągnięty do odpowiedzialności. 200 dolarów grzywny lub 25 lat więzienia.
Za takie zachowanie na wodzie, obojętnie czy białemu, skośnemu czy fekalnemu poza odebraniem dożywotnio uprawnień powinno się przykleić zarzut usiłowania zabójstwa lub ciężkiego uszkodzenia ciała poszkodowanych.....
Tak, jestem ekspertem w tej dziedzinie.
Zasłużył bambol na miejscówę pod kolanem białego pana
Timber_Jack napisał/a:
Za takie zachowanie na wodzie, obojętnie czy białemu, skośnemu czy fekalnemu poza odebraniem dożywotnio uprawnień powinno się przykleić zarzut usiłowania zabójstwa lub ciężkiego uszkodzenia ciała poszkodowanych.....
Kolejny głupek z wykopu przyszedł od przyklepywania wszystkim usiłowania zabójstwa.
Syn_Milionera napisał/a:
Kolejny głupek z wykopu przyszedł od przyklepywania wszystkim usiłowania zabójstwa.
Chłopcze, trochę czasu na wodzie spędziłem i z pewnością mogę cie zapewnić że takiego zachowania nie chciałbyś uświadczyć a przede wszystkim ktoś z Twoich bliskich. Ale oczywiście 33 latek musi się zesrać pod komentarzem który mu nie pasuje, potwierdzając regułę zodiakalnego byka ( ur. 1 maj) że gdy coś mu nie odpowiada to cały świat o tym wiedzieć musi. Po ilości i czasie logowań śmiało można sądzić że czasu koniobijco masz sporo więc jest jeszcze szansa że jaj nie złożyłeś a przede wszystkim na pewno nie tylko na sadolu wylewasz swoje żale. Aaaa przepraszam przecież wcale to nie prawda bo Ty taki kurwa super i wierny użytkownik jesteś od 2014 r. ale szmato sadola i adminów nie wsparłeś złotówką kupując k. PREMIUM.
Zapewne jesteś dobrym człowiekiem i wspierasz inne portale czułymi słowami. Wierze w ciebie. Tak więc wypierdalaj smarku z powrotem na onlyfansa jakiegoś transa i tam wesprzyj go czułym słowem i komentarzem.
W sumie to mnie się spodobało ...szkoda Ferrari bo tych matołów wcale....
Co robi na tej amfibii ta biała obrzydliwa kurwa z tym czarnuchem?? Do wora...
włokienko szklane ......takie kruche.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów