18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Łap kolego
~DMT • 2017-04-03, 5:07
Gościu chwilę wcześniej uderzył dziewczynę.

Q L I M A X
Zgłoś
saves 2017-04-03, 6:54 5
Bo to była muka.
Zgłoś
TytanowyRosomak 2017-04-03, 8:44
Ale fajnie ta cegła odbiła mu się od ryja
Zgłoś
~Velture 2017-04-03, 10:10 4
Tylko buk mosze nas sondzidź!

Nie wiemy za co dostała więc nie możemy wyrokować w tej sprawie.
Może dawała dupy każdemu na prawo i lewo a gość miał problemy aby wyjść z domu bo rogi mu się w drzwiach nie mieściły a może go zatruwała albo w nocy mu kutasa obcięła.
Chuj wie. Bez tej wiedzy nie jestem w stanie nic powiedzieć konstruktywnego.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
nano50 2017-04-03, 10:38 6
@up

Jednego jestem pewny. Gość, który rzucił z pełnej pary cegłą drugiemu w głowę do normalnych nie należy.

Jak ja kocham naszą Polskę. Jeden z niewielu normalnych krajów, gdzie jakiś ala rycerzyk Ci pierdolnie z pieści, albo Cię złapie, ale nikt Cię od tak nie zabije z byle powodu cegłą czy nożem jak nie patrzysz.

Konto nowe, użytkownik stary.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Zgłoś
styx38 2017-04-03, 12:22
Wreszcie coś wesołego,zasłuzone piwko
Zgłoś
PixLord 2017-04-03, 12:56
Efekt podobny, jak po wypiciu konkretnej dla osobnika porcji alkoholu. Tyle, że tańszy.
Zgłoś
s................d 2017-04-03, 15:30
Ale mu z karata zajebał . pięknie :0
Zgłoś
Arkil 2017-04-03, 20:25
Kiedy siła argumentów zawodzi, pozostaje jeszcze argument siły.

p.s.
Dopiero później przeczytałem o dziewczynie. Chuj mu w dupę.

KORWiN
Zgłoś
xanderkrakow 2017-04-04, 11:37
Zagadka, czerwone i szkodzi na zęby?
Zgłoś
JezusCytrus 2017-04-04, 17:22
To pewnie Da Silva .
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów