Pewnie pobiegł się popłakać
Pewnie pobiegł się popłakać
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mówcie co chcecie, ale zajebiście mi się podoba styl amerykańskich domów. Począwszy od werandy i płocie, na dachu i elewacji kończąc
To normalne zawsze ludziom podoba sie to co nowe nietypowe - i dlatego POLKI słyną w UK z fascynacji czarnymi kiełbasami
Mówcie co chcecie, ale zajebiście mi się podoba styl amerykańskich domów. Począwszy od werandy i płocie, na dachu i elewacji kończąc
Czyli lubisz kicz. Różnica w domach w Polsce a w USA polega na tym że w Polsce buduje się dom na kilka pokoleń a u nich zmienia robotę i sprzedaje dom komu innemu. Gdy wiesz że w tym domu pomieszkasz może z kilka lat to nie wywalasz na dobre i trwałe materiały, dlatego też rządzi u nich tania szalówka a większość dachów pokrywa papo dachówka. Nawalą też szpecących daszków a bryła budynków zwykle jest do bani. W Polsce stodoły często lepiej wyglądają.
To normalne zawsze ludziom podoba sie to co nowe nietypowe - i dlatego POLKI słyną w UK z fascynacji czarnymi kiełbasami
Z całym szacunkiem zimnydraniu ale to zadziwiające ilu jest na Sadistic krypto pedałów. Jak w ciągu jednego zdania można przejść od amerykańskiej architektury do murzyńskich kutasów to ja naprawdę nie wiem.
Czyli lubisz kicz. Różnica w domach w Polsce a w USA polega na tym że w Polsce buduje się dom na kilka pokoleń a u nich zmienia robotę i sprzedaje dom komu innemu. Gdy wiesz że w tym domu pomieszkasz może z kilka lat to nie wywalasz na dobre i trwałe materiały, dlatego też rządzi u nich tania szalówka a większość dachów pokrywa papo dachówka. Nawalą też szpecących daszków a bryła budynków zwykle jest do bani. W Polsce stodoły często lepiej wyglądają.
Kicz to ja lubię u Tarantino piszę stricte o wyglądzie takich domów, zwłaszcza na tych typowych przedmieściach. Trwałość to inna kwestia, ale masz co do niej rację.
Z całym szacunkiem zimnydraniu ale to zadziwiające ilu jest na Sadistic krypto pedałów. Jak w ciągu jednego zdania można przejść od amerykańskiej architektury do murzyńskich kutasów to ja naprawdę nie wiem.
Heh czyżby czyjaś dziewczyna pracowała w UK?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów