Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Łapanie pajorka
~Sunday • 2019-12-24, 10:14
00:00
-00:42
Download

Nie było innego wyjścia
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
x................x 2019-12-24, 10:23 1
Zgłoś
DMT 2019-12-24, 10:29 13
Poecilotheria metallica. Jak nie lubię tego c🤬jostwa, tak ten pająk jest po prostu piękny...

Zgłoś
J................k 2019-12-24, 10:33 3
Jak sie nazywa ten maly szybki pająk, kumpel sie w to bawi i mi opowiadal jak mu sp🤬olil taki pajaczek i nie spal 2 dni w pokoju dopuki go nie zlapal... Ponoć na mrugniecie okiem sp🤬ala kilka metrów
Zgłoś
Zuczek 2019-12-24, 10:42 1
Ja bym to odrazu podpalił
Zgłoś
woytasw 2019-12-24, 10:43 9
Kubota jedynym rozwiązaniem
Zgłoś
DMT 2019-12-24, 10:44 5
muflonpl, zapewne rozchodzi Ci się o przedstawiciela rodziny Salticidae, czyli skakunowatych...

Zgłoś
dennissliwa 2019-12-24, 10:50 4
Hodują te pająki i ich się boją...
Zgłoś
mygyry 2019-12-24, 11:20
Odkurzacza w domu nie ma?
Zgłoś
dyhayne 2019-12-24, 11:26 1
mygyry napisał/a:

Odkurzacza w domu nie ma?

Pajunki są takimi fajnymi stworkami że jak go zapakujesz do odkurzacza, to zwyczajnie z niego wylezie. Spłukiwanie w wannie też nie jest dobrym pomysłem. Najlepiej złapać i wynieść, a jeśli chodzi o nasze kontniki to najlepiej go zostawić w świętym spokoju, są z tego tylko korzyści. Bo inne pająki już se w domu nie zamieszkają tak jak i wszelkie latające badziewie.
Zgłoś
mygyry 2019-12-24, 11:31 2
dyhayne napisał/a:

Pajunki są takimi fajnymi stworkami że jak go zapakujesz do odkurzacza, to zwyczajnie z niego wylezie. Spłukiwanie w wannie też nie jest dobrym pomysłem. Najlepiej złapać i wynieść, a jeśli chodzi o nasze kontniki to najlepiej go zostawić w świętym spokoju, są z tego tylko korzyści. Bo inne pająki już se w domu nie zamieszkają tak jak i wszelkie latające badziewie.

Ale wiesz, że śmieci z odkurzacza się wyrzuca? Zapytaj mamę o instrukcje.
Zgłoś
dyhayne 2019-12-24, 11:38 8
mygyry napisał/a:

Ale wiesz, że śmieci z odkurzacza się wyrzuca? Zapytaj mamę o instrukcje.

Dobrze śmieszku, zapytam. Niby 1987 rocznik, a prowokacje jak u 12 latka. Poćwicz!
Zgłoś
Gamonn1 2019-12-24, 12:13 6
Strach przed takimi pająkami to nie jest żadna p🤬lona fobia.
Ten mały sk🤬iel może boleśnie up🤬lić albo zabić (nie znam się)
Strach przed czymś co może tobie zrobić krzywdę nie jest fobią tylko zdrowym rozsądkiem.
Zgłoś
mihauek 2019-12-24, 14:44 2
Fobia to jak srasz w majty na widok czegoś takiego 5m od ciebie, zamkniętego w szczelnym pudełku (jak moja dziewczyna, która ma traumę po tym, jak podczas nauki spory kątnik wszedł na łóżko, a potem ją "prześladował"). Niechęć czy obrzydzenie jest normalne, bo to jednak straszne stwory są. Współlokator w pokoju obok ma 11 pająków, a poniżej macie zdjęcie jednego z nich w stadium L3 (czyli po 3 wylince). Jak będzie dorosły, to pewnie będzie wyglądał jak ten w filmie na górze.

Zgłoś
bubek90 2019-12-24, 15:16 2
Jeśli to faktycznie poe metallica (czego nie widać dokładnie) to jest jednym z najmniejszych, wolniejszych i bardziej ospałych z tego gatunku... także tego..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem