Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poecilotheria metallica. Jak nie lubię tego c🤬jostwa, tak ten pająk jest po prostu piękny...

Jak sie nazywa ten maly szybki pająk, kumpel sie w to bawi i mi opowiadal jak mu sp🤬olil taki pajaczek i nie spal 2 dni w pokoju dopuki go nie zlapal... Ponoć na mrugniecie okiem sp🤬ala kilka metrów
muflonpl, zapewne rozchodzi Ci się o przedstawiciela rodziny Salticidae, czyli skakunowatych...

mygyry napisał/a:
Odkurzacza w domu nie ma?
Pajunki są takimi fajnymi stworkami że jak go zapakujesz do odkurzacza, to zwyczajnie z niego wylezie. Spłukiwanie w wannie też nie jest dobrym pomysłem. Najlepiej złapać i wynieść, a jeśli chodzi o nasze kontniki to najlepiej go zostawić w świętym spokoju, są z tego tylko korzyści. Bo inne pająki już se w domu nie zamieszkają tak jak i wszelkie latające badziewie.
dyhayne napisał/a:
Pajunki są takimi fajnymi stworkami że jak go zapakujesz do odkurzacza, to zwyczajnie z niego wylezie. Spłukiwanie w wannie też nie jest dobrym pomysłem. Najlepiej złapać i wynieść, a jeśli chodzi o nasze kontniki to najlepiej go zostawić w świętym spokoju, są z tego tylko korzyści. Bo inne pająki już se w domu nie zamieszkają tak jak i wszelkie latające badziewie.
Ale wiesz, że śmieci z odkurzacza się wyrzuca? Zapytaj mamę o instrukcje.
mygyry napisał/a:
Ale wiesz, że śmieci z odkurzacza się wyrzuca? Zapytaj mamę o instrukcje.
Dobrze śmieszku, zapytam. Niby 1987 rocznik, a prowokacje jak u 12 latka. Poćwicz!
Strach przed takimi pająkami to nie jest żadna p🤬lona fobia.
Ten mały sk🤬iel może boleśnie up🤬lić albo zabić (nie znam się)
Strach przed czymś co może tobie zrobić krzywdę nie jest fobią tylko zdrowym rozsądkiem.
Ten mały sk🤬iel może boleśnie up🤬lić albo zabić (nie znam się)
Strach przed czymś co może tobie zrobić krzywdę nie jest fobią tylko zdrowym rozsądkiem.
Fobia to jak srasz w majty na widok czegoś takiego 5m od ciebie, zamkniętego w szczelnym pudełku (jak moja dziewczyna, która ma traumę po tym, jak podczas nauki spory kątnik wszedł na łóżko, a potem ją "prześladował"). Niechęć czy obrzydzenie jest normalne, bo to jednak straszne stwory są. Współlokator w pokoju obok ma 11 pająków, a poniżej macie zdjęcie jednego z nich w stadium L3 (czyli po 3 wylince). Jak będzie dorosły, to pewnie będzie wyglądał jak ten w filmie na górze.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie