Nie było innego wyjścia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nie było innego wyjścia
Jak sie nazywa ten maly szybki pająk, kumpel sie w to bawi i mi opowiadal jak mu spierdolil taki pajaczek i nie spal 2 dni w pokoju dopuki go nie zlapal... Ponoć na mrugniecie okiem spierdala kilka metrów
muflonpl, zapewne rozchodzi Ci się o przedstawiciela rodziny Salticidae, czyli skakunowatych...
Hodują te pająki i ich się boją...
mygyry napisał/a:
Odkurzacza w domu nie ma?
Pajunki są takimi fajnymi stworkami że jak go zapakujesz do odkurzacza, to zwyczajnie z niego wylezie. Spłukiwanie w wannie też nie jest dobrym pomysłem. Najlepiej złapać i wynieść, a jeśli chodzi o nasze kontniki to najlepiej go zostawić w świętym spokoju, są z tego tylko korzyści. Bo inne pająki już se w domu nie zamieszkają tak jak i wszelkie latające badziewie.
dyhayne napisał/a:
Pajunki są takimi fajnymi stworkami że jak go zapakujesz do odkurzacza, to zwyczajnie z niego wylezie. Spłukiwanie w wannie też nie jest dobrym pomysłem. Najlepiej złapać i wynieść, a jeśli chodzi o nasze kontniki to najlepiej go zostawić w świętym spokoju, są z tego tylko korzyści. Bo inne pająki już se w domu nie zamieszkają tak jak i wszelkie latające badziewie.
Ale wiesz, że śmieci z odkurzacza się wyrzuca? Zapytaj mamę o instrukcje.
mygyry napisał/a:
Ale wiesz, że śmieci z odkurzacza się wyrzuca? Zapytaj mamę o instrukcje.
Dobrze śmieszku, zapytam. Niby 1987 rocznik, a prowokacje jak u 12 latka. Poćwicz!
Strach przed takimi pająkami to nie jest żadna pierdolona fobia.
Ten mały skurwiel może boleśnie upierdolić albo zabić (nie znam się)
Strach przed czymś co może tobie zrobić krzywdę nie jest fobią tylko zdrowym rozsądkiem.
Ten mały skurwiel może boleśnie upierdolić albo zabić (nie znam się)
Strach przed czymś co może tobie zrobić krzywdę nie jest fobią tylko zdrowym rozsądkiem.
Fobia to jak srasz w majty na widok czegoś takiego 5m od ciebie, zamkniętego w szczelnym pudełku (jak moja dziewczyna, która ma traumę po tym, jak podczas nauki spory kątnik wszedł na łóżko, a potem ją "prześladował"). Niechęć czy obrzydzenie jest normalne, bo to jednak straszne stwory są. Współlokator w pokoju obok ma 11 pająków, a poniżej macie zdjęcie jednego z nich w stadium L3 (czyli po 3 wylince). Jak będzie dorosły, to pewnie będzie wyglądał jak ten w filmie na górze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów