Miłego oglądania.
Miłego oglądania.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Korona świrus dobry jest. Wycieczkę do Azji wykupiłem za 1/3 ceny. Basen w mym mieście był wczoraj puściutki a do fryzjerki dostałem się bez zapisów i kolejki choć zawsze były z tym problemy. Teraz czekam aż akcje na giełdzie sięgną dna z powodu paniki żeby zakupić je w dobrej cenie. Jak ja kocham korona świrusem straszenie.
Co do ostatniego to żebyś się nie zdziwił
Korona świrus dobry jest. Wycieczkę do Azji wykupiłem za 1/3 ceny. Basen w mym mieście był wczoraj puściutki a do fryzjerki dostałem się bez zapisów i kolejki choć zawsze były z tym problemy. Teraz czekam aż akcje na giełdzie sięgną dna z powodu paniki żeby zakupić je w dobrej cenie. Jak ja kocham korona świrusem straszenie.
Taaak, na wycieczkę to ty już się powoli zapisuj do sanatorium lepiej, bo masz senne zmazy na jawie. To nie dziwne, że w ciągu dnia, w tygodniu jest luz na basenie, bo ludzie są w pracy a nie jak ty na bezrobociu. Jeśli chodzi o fryzjerkę to trochę podejrzane, że do niej chodzisz jak baba i to w tym wieku, bo mężczyźni chodzą do fryzjera bądź cyrulika. Teraz na nic już nie czekaj, bo giełdę to ty widziałeś małorolną co najwyżej, wiec nic nowego cię tam nie czeka, a jedyną akcją, jaką widziałeś była walka meneli pod lokalnym monopolowym. Wróć lepiej pod kamień spod którego wypełzłeś, bo żal patrzeć.
bo mężczyźni chodzą do fryzjera
hę? Pól życia do fryzjerki chodziłem, jednego fryzjera spotkałem i był chujowy, a tak to :barber" najlepszy
hę? Pól życia do fryzjerki chodziłem, jednego fryzjera spotkałem i był chujowy, a tak to :barber" najlepszy
To przestań jak baba chodzić do fryzjerki i nie chodź do chujowego fryzjera. Idź do dobrego, proste.
Z wykresu to wyglada raczej nieciekawie
Dokładnie... Rozprzestrzenia się szybciej niż pozostałe i zabija więcej niż pozostałe. To że w porównaniu do innych chorób typu SARS i świńska grypa (nie mówiąc o hiszpańskiej grypie która wg autora zdziesiątkowała świat, ale medycyna była w tamtych czasach chujowa) jest o wiele mniej ofiar - to znaczy tylko tyle że koronka jeszcze nie dopełniła dzieła
Co do akcji giełdowych - wychodzę z tego samego założenia. Wystarczy spojrzeć na ORLEN, rekordowe spadki. Ale Sadolowi ruchacze wiedzą lepiej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów