📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Kto nie wybrzydza, ten...
- teraz popularne
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Skoro za kradzież leją po łapach, to za cudzołóstwo pewnie po cipce.
Fajna ta pierwsza, skradłbym buziaka w policzek i recytował wiersze na ławce w parku.
Fajna ta pierwsza, skradłbym buziaka w policzek i recytował wiersze na ławce w parku.
PietiaGoras napisał/a:
Skoro za kradzież leją po łapach, to za cudzołóstwo pewnie po cipce.
I jak, lepiej?
Taka fajna cipka. Zamiast ciumkac to pedały patykiem ją biją. Jakies nieporozumienie.
Wszystkie te Panny non stop pół gole chodzą da Silvy przez to te głowy tak tracą
Islam że swoją kultura i burkami mógłby być dla nich wybawieniem
Kto za tym żeby wyjebac szmatoglowych do dasilvolandu?
Islam że swoją kultura i burkami mógłby być dla nich wybawieniem
Kto za tym żeby wyjebac szmatoglowych do dasilvolandu?
kosi osi lapki od dzis cie beda ruchac tylko dziadki
Wszystko fajnie ale kiedy oni ogarną, ze nakurwianie wierzchniej strony bardziej boli?
@up
A mi lanie zlodziejek po łapach nigdy się nie znudzi
I tak to łagodniejsza kara niż smarowanie tą ich pokrzywa.
Ps
Jak się nazywał ten temat co laskę napierdzielali ta ich egzotyczna pokrzywa? Nie mogę znaleźć
A mi lanie zlodziejek po łapach nigdy się nie znudzi
I tak to łagodniejsza kara niż smarowanie tą ich pokrzywa.
Ps
Jak się nazywał ten temat co laskę napierdzielali ta ich egzotyczna pokrzywa? Nie mogę znaleźć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów