Lepa idealna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kurwa! Jeżeli już wklejasz ten znaczek , to się upewnij, że ktoś umiera! Nie szastaj nim na prawo i lewo!
Typowa murzyńska samica. Pewnie wypierdoliła mu duszę do innej galaktyki
Znajdzie sie ktos, kto obejrzal to tylko raz? (ten dzwiek! nie przyjmuje do wiadomosci, ze prawdopodobnie to fejk)
Fake czy nie,czarny zawsze będzie sapał
Jestem eksperte. Jeszcze chłopaczyna się musi dużo nauczyć. W świecie ludzi jest to odbierano jako zaczepka, żart, w niektórych przypadkach może być odebrany jako podryw, stosowany najczęściej na płci żeńskiej. Natomiast w świecie zwierząt jest to odebrane jako agresja, atak więc jego wina... sprowokował. W Świecie zwierząt takim podrywem w formie żartu jest ocieranie się genitaliami o pośladki samicy:
sadistic.pl/meanwhile-in-afrika-vt104853.htm?highlight=taniec+zwierz%C4%85t
tutaj coś w temacie
sadistic.pl/meanwhile-in-afrika-vt104853.htm?highlight=taniec+zwierz%C4%85t
tutaj coś w temacie
No i proszę. Czarnula jako jedyna miała w sobie godność człowieka. Tamte pozostałe, to choćby i na nie nasrać to pewnie by jeszcze podziękowały.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów