1993 rok. Perkusista zespołu Metallica zapierdala w czasie utworu "The Four Horsemen" z jednego zestawu perkusyjnego do drugiego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Poprawka, 1992 rok bodajże 14/15 stycznia. Piwo !
Ma ktoś link do tego koncertu na yt?
aby browarnianej tradycji stalo sie za dosc- za metallice zawsze piwko
gra może i fajnie ale to było 20 lat temu, teraz to stary chuj z niego i zgubił się w świecie pełnym komercji jak i cała Metallica.
nie lubię chuja też za walkę z napsterem (tak jak Hołdysa).
Ale ogólnie wychowany jestem na czarnym, garag i kill em all i starą lubię więc piwko
nie lubię chuja też za walkę z napsterem (tak jak Hołdysa).
Ale ogólnie wychowany jestem na czarnym, garag i kill em all i starą lubię więc piwko
...ale pierdolicie, zawsze ktoś musi narzekać. Piwo za Lars i całą Metallice. Ciekawe jacy wy bylibyście mając taką kasę? Pieprzone sknery...
genialne stwierdzenie, śledząc poczynania larsa śmiało można stwierdzić że jest on jedynie perkusistą mety
Metallica zawsze browar
to je dabstep tego nie ogarniesz...
wróć kurwa, wychowałem się na ajronach, accept, gansach, sodom, destrakszyn, lata 90' eechh teraz chuj kup se klawisza i synth i nice program i jestes gwiadąąą
tylko, że o takich hiciorach jak
i'm rebel
fear of the dark, run to the hills, can i play with madness, i'm rebel, tapping the vein...
wróć kurwa, wychowałem się na ajronach, accept, gansach, sodom, destrakszyn, lata 90' eechh teraz chuj kup se klawisza i synth i nice program i jestes gwiadąąą
tylko, że o takich hiciorach jak
i'm rebel
fear of the dark, run to the hills, can i play with madness, i'm rebel, tapping the vein...
zero techniki, namioty tlenowe po koncercie od napierdalania w gary, ale chyba o to w tej muzyce chodzi...
Nie lubię Metallicy ...
miejsce na warna :
miejsce na warna :
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów